Dřevěné brikety z tvrdého dřeva

Dřevěné brikety jako moderní a ekologické palivo používá v posledních letech stále více domácností. Prvotním důvodem vzrůstající obliby dřevěných briket je skutečnost, že moderní technologie garantují efektivní spalování, odpovídající přísným ekologickým normám a současně umožňuje vysoký uživatelský komfort. Popel z těchto dřevěných briket je díky obsahu draslíku vhodný jako hnojivo na zahrádky. Mezi další výhody patří vysoká výhřevnost, dlouhá doba hoření, praktická balení nenáročné na prostor, čistota při manipulaci a další. Zákazníci mohou používat námi dodávané dřevěné brikety do krbů, kamen i kotlů.


Surovina: Čisté hobliny a piliny z tvrdého dřeva (buk, dub) bez pojiv a příměsí. Hranaté brikety z tvrdého dřeva. Nejkvalitnější čisté hobliny z tvrdého dřeva (buk, dub) bez pojiv a příměsí.


Dodáváme palivové dříví po celém území Olomouckého, Moravskoslezského a Zlínského kraje. Brikety s příměsí kůry s dobou hoření až hodin. Jsme přímý výrobce, jedinečných výrobků ze dřeva a převážná produkce výrobků je z tvrdých dřevin jako je DUB, BUK, JASAN, JAVOR. Prodáváme výhodně dřevěné brikety v akci.


Dřevěné brikety z tvrdého dřeva

Válcové dřevěné brikety z tvrdého dřeva - ENERGO HARD MARKET. Slevy při odběru nad 10ks palet najednou. Pro obchodníky a velkoodběry seper ceny a doprava ZDARMA ! Nabízím dřevěné brikety , směs tvrdého dřeva nebo březové, lisované bez pojiv. Piliny nejdříve vysušíme, aby obsah vody nepřesáhl a poté je naše lisy bez použití dalších pojiv pod vysokým tlakem a. Použitá surovina jsou hobliny a piliny z tvrdého dřeva (buk,dub) bez pojiv a příměsí.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Tyto brikety se vyrábí z dřevního odpadu při opracování tvrdých dřevin, nejčastěji se využívají piliny např. Menší brikety snadněji podpálíte, větší vydrží déle hořet. Výběrová dřevní hmota, převážně tvořená z tvrdého dřeva , do kterého je přimícháno kvůli zpevnění.


Dřevěné brikety z tvrdého dřeva

Je možné je využít jak v klasických kotlech, tak také v krbech nebo kamnech. Jsou charakteristické tmavou barvou tvrdého dřeva a velkým slisováním, které v kombinaci s tvrdým dřevem dáva del. Poté briketa mírně hoří a žhnou. Závěrem tedy lze konstatovat, nehoňte se za dřevěnými briketami z tvrdého dřeva a nepřiplácejte za ně, udělají Vám maximálně stejnou službu, jako brikety z dřeva měkkého! Benko brikety je ekologický výrobek vyráběný výhradně z tvrdých listnatých dřevin bez jakýchkoliv příměsí a pojidel.


Palety z briket jsou VRATNÉ ! Z přetříděného dřeva vyrábíme metrové palivové dřevo, krbové dřevo nařezané, naštípané i volně sypané. Dodáváme také vyschlé dřevo balené v bednách či pytlích a třísky na podpal. Jako vhodný doplňkový sortiment nabízíme dřevěné brikety i pelety a dřevěné uhlí na grilování. V této oblasti disponujeme. Ideální pro krby, krbová kamna, kachlová kamna či kotle na tuhá paliva doma i na chatách.


Dřevěné brikety z tvrdého dřeva

Proč nakoupit dřevěné brikety právě u nás? Vyrábíme luxusní celodřevěné interierové dveře z masivního dřeva. Kvalitní dřevěné brikety pro intenzivní hoření.


Při výrobě dřevěných dveří nám vzniká hodně odpadního materiálu - hobliny a piliny. Z těchto surovin vyrábíme dřevěné brikety a dřevěné pelety. Nabízíme také speciální brikety pro noční topení (varianta I).


Dodáváme kvalitní dřevěné brikety vyrobené z pilin z odkorněného tvrdého dřeva bez nečistot kůry a ostatních nečistot. Vyznačují se velmi malým zbytkem popela po jejich spálení - a nízkým obsahem vody -. Dřevěné válcové brikety TOP – levné, čisté a kvalitní ekologické palivo, které je vyráběné z dřevní hmoty buku a dubu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Prodám dřevěné brikety vyrobeny převážně z tvrdého dřeva.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod