Starožitná kamna

Starožitná kamna

Stará kamna , americká kamna. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Ostatní starožitnosti a umělecké předměty bazar: kamna. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Díky velkým a proskleným(orig.slídová)dvojitým dvířkám je v nich možné topit i velkými poleny(až cm). Vrchní ozdobnou část lze odejmout.


Starožitná kamna

Stáložárná starožitná kachlová kamna. Kachlová eletrická kamna. Dávkovací pec CARBOROBOT 5- KW. Historická kachlová kamna. Tato kategorie je zaměřena na starožitná kamna , krby , krbová kamna a vše co ke kamnům a krbům patří.


Nalézt nebo nabídnout zde můžete především starožitná kamna litinová a kachlová , k oblíbeným patří zejména americká kamna. V našem bazaru najdete starožitná kamna a kachle, použité krbové vložky a ostatní kamnářský materiál. Bylo v provozu měsíců, vyčištěné, nové šamoty. Bavíme-li se o kamnech 19. Oproti jiným kamnum té doby,např.


Horký vzduch totiž nešel rovnou do komína ale procházel tahy napříč. Demontáž byla provedena přes několika lety a od té doby uskladněno na půdě. Prodám stará lázeňská kamna.


Před demontáží zapojeno a troufnu si tvrdit, že neprotýkaly. Nyní je třeba je dát dohromady, topeniště asi opískovat a dát nový šamot. Nelze počítat s tím, že to člověk přiveze,. Jsou odzkoušená - vypálená, plně funkčí na topení, použitelná i jako šperk do interiéru.


Nabízím starožitná litinová kamna Jotul. Jsou stará asi sto let,ale plně funkční. Palivo-dřevo, uhelné brikety a uhlí. Výška 154cm, obvod od spodu 124cm, 84cm, 64cm. Nová povrchvá úprava - patina, nové sklo místo slídy a nová těsnící šnůra.


Aukro Dům a zahrada Stavebniny Vytápění Kamna. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných. Nordflam PLATO Patina - litinová kamna krbová.


Starožitná kamna

Starožitnosti eKaroline - Nábytek, kamna , různé. Může se jednat o Americké kamna ,jiné litinové nebo smaltované kamna , kachlové kamna , krby a součásti související s topidly. Svůj starožitný nábytek, obrazy, sochy, zbraně, koberce, nádobí, lovecké trofeje, šperky, hodinky a další starožitnosti zde vystavují galerie, starožitnictví, aukční síně i soukromé osoby z celé České republiky. Zdravím, v německém pohraničí jsou k dispozici dvoje litinová kamna.


Chtěl bych požádat, odhadl by někdo prodejní cenu těchto kamen? U těch vyšších chybí jen dolní dvířka k popelníku Děkuji za tip.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod