Odvlhčovač master dh 752

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Je také možné jej použít pro nepřetržitý provoz. Master DH 7od 71€ - Heureka.


Kondenzát je možno odvádzať do nádrže, alebo hadicou. V souvislosti s nařízením vlády, zůstává náš e-shop v plném provozu a prodejnu v Kravařích máme OTEVŘENOU pro výdeje zboží nakoupené na eshopu a pro velkoobchodní prodej. Na tomto displeji sa zobrazuje aktuálna vlhkosť, nastavuje sa tu požadovaná vlhkosť (možno uložiť do pamäte), nachádza sa tu kontrolka pre preplnenie nádržky a kontrolka režimu stand-by.


Jejich konstrukce je vhodná pro práci v náročných podmínkách a mohou být použity v průmyslu, na stavbách, v domovech a různých dalších místech. K modelu je možnost přikoupit kompresor na odvod kondenzátu. Detailní popis produktu. Nový odvlhčovač vzduchu, provedení kovové, zabraňuje tvoření rzí, plísní a skvrn, zlepšují podmínky vysoušení, urychlují vysoušecí proces v objektech poškozených vodou, přístroj se automaticky vypne, když je nádrž plná nebo při špatné poloze odvlhčovače.


Odvlhčovač master dh 752

Požadovaná vlhkost se nastavuje v procentech na digitálním displeji. Použitie: Odstraňovanie vlhkosti: pri výstavbe a rekonštrukcií budov (dokončovacie práce, podlahy, stierky, maľovky). OV, úpravne vody, menšie skladovacie priestory, sklady vecí citlivé na vlhkosť (lieky, oceľové a drevené výrobky, výrobky z papiera, kože, elektronika), sklady náhradných dielov, veľkoobchody, pivnice, garáže. Výkonný odvlhčovač vhodný pro vysoušení staveb, sklepů, velkých bytů či domů, bazénů.


Robustní kovové provedení. Vysoce účinný model DH 752. Pevné madlo, velmi odolbý kryt. Vhodné do náročných podmínek, jednoduchá obsluha.


Nádrž na vodu s automatickým vypnutím při plné nádrži, lze připojit hadici k odstranění zkondenzované vody. Uhlíkový vzduchový filtr. Popis poloprofesionálneho odvlhčovača DH 752. Vhodný aj na využitie pri dokončovacích prácach, maľovaní a pod. Odstraňuje prebytočnú vlhkosť vzduchu pomocou kondenzácie, keď pri kontakte s chladným povrchom dochádza k vyzrážaniu vlhkosti obsiahnutej vo vzduchu.


Tá je odvádzaná do nádrže s objemom l. Toto zariadenie je schopné odstrániť z ovzdušia až litrov denne. Kontrola relativní vlhkosti probíhá průtokem vzduchu přes zařízení, který způsobuje zkapalnění vlhkosti ve vzduchu. Potom je zkapalněná voda bezpečně odváděna do zásobníku na vodu. Vysušený vzduch proudí výparníkem, v němž se nepatrně ohřívá a potom.


Odvlhčovač master dh 752

MASTER DH 7Toto zařízení je určeno k vysoušení vzduchu. Ohrievač zvyšuje teplotu odvlhčovaného vzduchu a ventilátor zabezpečí lepšie prúdenie vzduchu v miestnosti. K č Informace v obchodě Info v obchodě. Lze přikoupit čerpadlo pro odvod kondenzátu.


Podmáčení bylo natolik intenzivní, že bylo potřeba nasadit opravdu těžkou techniku. Tu jsme našli v půjčovně stavební mechanizace DKNV, která nám na test tento odvlhčovač zapůjčila. MASTER - Čerpadlo pro odvod koncenzátu pro DH 7a DH 772.


Odvlhčovač master dh 752

To čerpá kondenzovanou vodu do odtoku (odpa kanálek, větší sběrná nádrž, apod.). Poloprofesionálne odvlhčovače sú kompaktné mobilné zariadenia, určené na odstraňovanie nadbytočnej vlhkosti zo vzduchu, čím sa stávajú praktickými pomocníkmi vo všetkých druhoch miestností.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod