Izolační desky promasil

Jsou vyvinuty speciálně pro stavbu krbů a kamen a díky své inovativní konstrukci umožňují zeslabení tloušťky izolace, což uvítáte především tam, kde bojujete o každý centimetr prostoru. Byl certifikován v DIBt Berlín. Je zdravotně nezávadný.


Izolační desky promasil

PROMASIL - Kalciumsilikátové tepelně izolační desky. Tepelně izolační desky. Skladem (3) Doporučené Nejlevnější Nejdražší Nejprodávanější - - - -. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Ani prach, který vzniká při řezání desek, není hygienicky závadný.


Podobné vlastnosti mají také izolační desky Silca. Jsou tak pevné, že se mohou šroubovat samořeznými vruty na dřevo či sádrokarton. Promasil-9KS Profi 100x50x3cm. Diky tomu je izolační vrstva slabší než dříve. Jejich homogenní a stabilní struktura minerální matice zaručuje vynikající mechanické a tepelně izolační parametry.


Tyto žáruvzdorné izolační desky jsou vhodné pro izolaci žáruvzdorných konstrukcí a krbů. S touto izolační deskou můžete vytvořit zcela nové zdokonalené konstrukce, materiál umožňuje zeslabení tloušťky izolace. Nyní s daleko menší prašností. Stavební materiál, izolační desky promasil - Aldo-Krby.


Výroba a prodej krbů, krbových vložek a veškerého příslušenství. Nabízíme Krby, krbová kamna, krbové vložky, krbové nářadí a mnohem více. Izolační desky neobsahují žádné nebezpečné chemické látky. Sháníte tepelně izolační desky určené pro stavbu obezdívky a obezdění krbové vložky?


Jedná se o velice kvalitní a velice oblíbené izolační desky na trhu. Používají je i profesionální kamnářské firmy. Použití: Desky promasil jsou určeny pro použití při izolaci všech žáruvzdorných konstrukcí. Vynikající vlastnosti desek umožňují účinnou izolaci pecí, ohnišť, krbů, kamen, kotlů.


Váš prohlížeč neakceptuje Cookies. Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče používání Cookies a spusťte stránku znovu. Tyto kalciumsilikátové desky jsou. Deska promasil je označována jako tepelná izolace.


Izolační desky promasil

Jejich povrch je nově opatřen penetrací PROMAFOUR – PRIMER proti prašnosti. Vlastnosti: nízká tepelná vodivost, malá tloušťka izolační vrstvy, absence organických pojiv, hygienická a ekologická nezávadnost, dobrá mechanická pevnost, nízká akumulace tepla, přesné rozměry, dobrá opracovatelnost. Velkou výhodou je vysoká rozměrová přesnost a snadná opracovatelnost. Grenalight je izolační nekonstrukční deska určená pro co nejkvalitnější. DŮM A BYT Krby a kamna Stavba krbu.


Materiál neobsahuje azbest a organické látky. Vermikulit je hořečnatoželeznatá slída, která zahřátím expanduje na velmi lehké granule, z nichž jsou tlakovým lisováním vyráběny desky , cihly a tvarové dílce. Krbové izolační desky zvládají teploty vznikající kolem spotřebiču, teplem se nerozpadají a hlavně neuvolňují častice do vzduchu, který pak dýcháme. Deska má vysokou teplotu použití, dobré tepelně izolační vlastnosti a dostatečnou mechanickou pevnost. Deska může být obráběna běžnými nástroji pro obrábění dřeva.


Je ideální pro stavbu pláště.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod