Fotografie na dřevo

Tisk na dřevo se hodí se v podstatě pro jakýkoli motiv od rodinných či svatebních fotografií přes umělecké portréty až po fotografie krajiny a zvířat. Fotka tím pádem získá pouze strukturu a nikoliv barvu dřeva. Výroba fotoobrazů na dřevo je nyní z technických důvodů pozastavena! Nabízíme možnost zpracování digitální fotografie jako fotoobraz na dřevě.


Fotografie na dřevo

Jde o jedinečnou metodu přenosu digitální fotografie , reprodukce obrazu na dřevěnou masivní desku. Díky speciální technice tisku na dřevo dokážeme přenést vaše vzpomínky do fyzické podoby. Takto uchovaná fotografie na dřevě pak může sloužit pro vaši osobní radost, nebo jako dárek pro vaše blízké.


S touto inovativní metodou, kdy je umístěna fotka na dřevo, jsme byli první na našem trhu. Proto neváhejte a vyberte. Zde jsme pro vás připravili jednoduchý návod jak přenést obrázek na téměř jakýkoliv podklad.


Tentokrát dřevěnou destičku. Obrázek na dřevo OBI Česko. Unsubscribe from OBI Česko? This feature is not available right now. Please try again later.


Každému, kdo se rád obklopuje černobílými či barevnými vzpomínkami na fotografiích, ale zároveň už se mu okoukaly rámečky obyčejné i ty digitální, udělá velkou radost Láďa Hruška a jeho návo jak vykouzlit zajímavou alternativu – přenesením fotografie na dřevo získáte netradiční, krásný obrázek s retro nádechem. Objednejte si tisk na dřevěném panelu! Perfektní nástěnná dekorace pro Váš interiér nebo jedinečný dárek pro ostatní. S tímto krásným fotodokumentem máte zaručeno osobní a originální překvapení!


Vaše fotografie bude plná barev vytištěna na dřevěném panelu. Dřevo nemá ostré hrany ani nerovnosti. Fotografie na dřevo Zcela nová, originální a stylová dekorace do každého interiéru (i exteriéru). Domů, do kanceláře, kavárny, do čekárny u lékaře, na úřadě, na pergolu, zahrádku restaurace apod.


Stáhněte si úžasné obrázky zdarma s motivem Dřevo. Na dřevo naneseme silnou vrstvu lepidla (lze použít i Herkules smíchaný s vodou v poměru 2:1) a na ni přiložíme motiv obrázkem směrem na lepidlo. Všechny bublinky a nerovnosti se pokusíme vyrovnat. Nakonec pomalu a pečlivě na lepidlo přiložíme fotografii a necháme schnout do druhého dne. ZDENDOVY FOTKY NA DŘEVO.


Fotografie na dřevo

Originální a ručně vyráběné fotografie na dřevěné desce dodají vašemu interiéru šmrnc. Už jsme si říkali, jak naprosto jednoduše přenést obrázek na svíčku. Návod se stal velmi oblíbeným a spousta z vás si vyzkoušela, že výborně funguje v praxi.


Vaše osobní fotografie se ale dají přenést třeba i na dřevo. Postup je trochu jiný, ale výsledek neméně efektní. Existuje mnoho postupů, jak zajistit kvalitní přenos fotky na dřevo. Ne každý má správné vybavení, čas a nervy pokoušet se o nejistý výsledek vlastní cestou. Stáhnout Soustružení dřeva levné fotky z nejlepší agentury stock fotografií rozumné ceny miliony prémiových, vysoce kvalitních, royalty-free stock fotografií, snímků a obrázků.


Fotografie na dřevo

PŘENOS FOTOGRAFIE NA DŘEVO je dekorativní způsob, jak si ozvláštnit výzdobu bytu, pracovního místa či poličky svojí oblíbenou fotografií, nebo obdarovat blízké netradičním a neokoukaným dárkem - fotografií na dřevě. Přirozený ráz dřeva a ruční zpracování materiálu dodá fotografii jedinečný vzhled. Na fotografie Dřevěné krabičky na fotografie Vytiskněte si pár fotek z dětství vašich dětí, z vaší svatby nebo jiných důležitých okamžiků vašeho života a uložte je do krásných dřevěných boxů.


Pojďte se společně s námi podívat, jak jednoduše se přenáší fotografie nebo třeba obrázky z internetu na dřevo. Co budete potřebovat Na první pohled se může výroba celého obrazu zdát složitá, ale věřte tomu, že se nejedná o nic náročného. Máte spousty fotek a nechcete, aby ležely jen v šuplíku, tak co třeba fotky na dřevě.


Já rozhodně doporučuji.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze