Čištění krbové vložky

Vyrobeno společností TV-VIDEOPRODUKCE, s. Krbové vložky nebo kamna čistíme zásadně po jejich vychladnutí. To platí jak pro vnitřní část, tak i pro vnější část kamen či vložky. K čištění krbové vložky a kamen přitom používejte k tomu určené krbového nářadí, vysavač popela, různé speciální čističe skla a gely.


Čištění krbové vložky

Pouze s těmito pomocníky máte. Video Střední školy Euroinstitut a Euroinstitut, praktická škola a odborné učiliště na téma Úklidové práce. Ve videoklipu uvidíte čištění krbových kamen, pov. Krby a krbové vložky Kobok vyráběné na míru pro každého zákazníka v několika stovkých typů a modifikací. Naší specialitou jsou již krbové vložky se zadním přikládáním, zajišťujeme servis a náhradní díly Kobok.


Při instalaci je nutno zajistit přiměřený přístup pro čištění krbové vložky , kouřovodu a komína. Krbová vložka musí být postavena na podlaze s odpovídající nosností. Dorian Dekor Navštivte naše dekoráterské studio. V minulém dílu jsme si vysvětlili, jak zvolit vhodný výkon krbu, což se pak v případě teplovzdušného krbu zároveň rovná potřebnému jmenovitému výkonu jeho krbové vložky. Výkon vložky už tedy určit umíme a nyní si popíšeme a objasníme některé základní vlastnosti moderních vložek, podle kterých můžeme dále vybírat.


Čištění krbové vložky

Blog o krbech O firmě profikrby Kontakty na Profikrby Doporučení pro stavbu krbů Obcho. Krbová kamna, krbové vložky a designové krby pro nízkoenergetické domy. Vysoká těsnost a nižší tepelné ztráty nízkoenergetických rodinných domů jsou dnes již standardem, proto jsme pro tyto domy navrhli vhodnou kolekci krbových kamen, krbových vložek a designových krbů.


U všech typů krbových vložek je sklo jednoduché. Jde o italský patent, kdy krbová vložka funguje obráceně než klasická. U klasické krbové vložky se vzduch nasává zespodu do krbu a ohřívá se v topeništi, je vyfukován horními krbovými mřížkami.


Zásadní pro výběr by měla být konstrukce teplovodního výměníku a možnost jeho čištění (pravidelné čištění teplovodního výměníku výrazně zvyšuje účinnost celého systému). V drtivé většině případů se jedná o krbové vložky s čelním prosklením a často s možností zadního přikládání. Pravidelné čištění krbové vložky či kamen s roštem.


Tato pravidla čištění platí jak pro krbové vložky , tak pro krbová kamna, které mají rošt a popelník. Návod jak předejít složitému čištění není těžký. Kamna jsou nejčastěji zanášena používáním nekvalitního, případně nedostatečně vysušeného.


Obestavba krbové vložky 5. První uvedení krbové vložky do provozu 5. Provoz během přechodného období 5. Dvířka, klička a sklo jsou při provozu horké – hrozí nebezpečí popálení! Nenechávejte děti bez dozoru v blízkosti krbové vložky. Teplovzdušné krbové vložky vytápějí, jak již napovídá název, ohřátým vzduchem. U nás najdete spoustu nejrůznějších typů teplovzdušných krbových vložek.


Pro lepší pohodlí při vašem výběru, si můžete vybrat vložky podle průměru, materiálu, nebo výkonu. Odtah kouře je špatný, dával jsem to za příčinu úzkému rozměru vložky. Zakouření a začernění skla je také špatné. Při třetím ohni už nevidím, jestli hoří a to jsem vystřídal různé druhy dřeva. Na čištění po každém druhém až třetím zatopení už jsem si asi zvykl.


Ještě že existuje Krbík. Zde naleznete různé druhy krbových vložek - od teplovzdušných vložek po vložky plynové, které si ještě specializovaně můžete vybrat podle průměru, výkonu nebo materiálu. Určitě si u nás vyberete to své!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod