Biokrb 900x400

Free Shipping Available. Je vyroben z vysoce kvalitní oceli a je nastříkán práškovou kvalitní barvou, která je odolná proti vysokým teplo. Nepotřebují komín, palivo do nich je ekologické, takže nevypouští spaliny a je bez sazí. Vyberte si stolní, volně stojící nebo závěsný krb na zeď a užívejte si uklidňující pohled do živých plamenů.


Největší výběr biokrbů najdete na FAVI. Neváhajte nad kúpou biokrbu, navodí teplo domova a úžasnú atmosféru. Nepotrebuje komín, palivo do nich je ekologické a bez sadzí.


Voľne stojace biokrby, závesné biokrby na stenu alebo malé biokrby na stôl, kovové, z keramiky alebo zo skla vyberajte na FAVI. Součástí hořáku je nerezový poklop, kterým lze posunovat a regulovat tak velikost plamene a tím i délku hoření, kdy jeden. Nástěnný biokrb s regulací hořáku.


Posta CeskaPayu SystemDobirkaVítáme Vás na našich aukcích. Nabízíme nejvyšší kvalitu zboží. V TÉTO AUKCI DOSTANETE aromaterapie kit ZCELA ZDARMA! Plynový zapalovač cm. Polena keramická bříza.


Přihlásit se k odběru newsletteru. OCHRANNÉ SKLO PRO BIO KRB 900x4Rozměr skla 900x1mm. Tvrzené sklo, které se montuje pomocí postranních držáků přímo ke konstrukci biokrbu. Držáky jsou ve stejném odstínu barvy jako biokrb.


Ochranné sklo zajišťuje vyšší bezpečnost a prevenci proti nechtěnému popálení. Jedná se o elegantní nástavbu, která je. Prečo si zaobstarať biokrb a aký vybrať.


Doba pokročila a príjemné panoráma s plápolajúcim ohňom si môže doma dopriať každý. A nezáleží na tom, či bývate v byte, alebo v dome. Provedení bio krbů z řady BIG 900x400. Bio krby ideální pro všechny prostory s výkonem 8kw. Barevné provedení - černý mat, černý lesk, červený lesk, bílá l. Okrem cenovo dostupných biokrbov vyrábaných výhradne európskymi producentmi viete na jednom mieste zakúpiť aj príslušenstvo k nim, ako napríklad bioalkohol, dekorácie, izolácie, reflexné ohniská, alebo bezpečnostné sklá.


BIO KRB 900x4mm s CERTIFIKÁTEM TUV Bio krb 900x4s certifikátem TUV je klasický model, který vyniká kvalitním zpracováním a moderním vzhledem. Bio krb je vyráběn výhradně z velmi kvalitní oceli a je pokryt odolnou barvou. Rám je z každej strany uzavretý, preto sa neodporúča tento typ krbu zabudovať. V biokrbe sa nachádza jeden dlhý horák s TUV certifikátom bez možnosti regulácie výšky plameňa a spotreby paliva. Parametre horáka sú však tak.


Dodáva romantickú, relaxačnú atmosféru, jas a teplo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Biokrb má hĺbku len cm. Toto je originálny spôsob zdobenia interiéru.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze