Krbová kamna s teplovodním výměníkem

Vybraná krbová kamna s teplovodním výměníkem od známých značek disponují terciárním spalováním, které opět zvyšuje efektivnost spalovacího procesu. Sekundární a terciální systém v krbových kamnech s výměníkem šetří dřevo pelety i celkové náklady na vytápění domu. Krbová kamna - s teplovodním výměníkem. Není nic lepšího, než-li předat ohřátou vodu z teplovodního výměníku krbových kamen do teplovodního oběhu.


Krbová kamna s teplovodním výměníkem

Teplovodní krbová kamna za super cenu. Pokud chcete zároveň ušetřit, být nezávislí na externím dodavateli tepla, chovat se ohleduplněji k životnímu prostředí a zažít i trochu té romantiky a nostalgie, poradíme vám, jak zvládnout dvě mouchy jednou ranou. S dnešním standardem, jak se se staví nové domy bylo potřeba toto upravit, a proto se tento poměr změnil a moderní výrobci krbových kamen s výměníkem jdou tomuto trendu naproti. Proto se již začala vyrábět krbová kamna s výměníkem s jinými parametry.


U vybraných kamen s teplovodním výměníkem je použita tzv. Klapka slouží pro snadnější roztopení kamen, kdy je voda ve výměníku studená. Otevřením klapky se uvolní jednodušší cesta pro spaliny, které by jinak prostupovaly studeným výměníkem , což by mělo za následek rosení výměníku a jeho následné dehtování.


Naležato položené topeniště dává kamnům moderní design a umožní spalovat dřevo délky až cm. Vergleiche die besten Angebote für krbov a kamna und spare Zeit und Geld! Díky tomu získáte opravdu univerzální a velmi ekonomický způsob vytápění domu. Díky hořícímu ohni krbová kamna s výměníkem slouží jako pomocný nebo hlavní zdroj teplé vody do radiátorů, bojleru nebo akumulační nádrže. Kamna s výměníkem lze navíc velmi jednoduše nainstalovat, případně naopak výměník odstranit a vývod zaslepit.


Vaše krbová kamna s výmeníkem, Můj dotaz : dá se výhřevnost regulovat, např. Kachlová kamna s výměníkem – výhodou krbových kamen s kachlovým obkladem je delší doba sálání oproti klasickým kamnům. Díky výměníku je pak možno využít energii pro napojení na topnou soustavu Vašeho domu a tím výrazně zefektivnit tento druh topení a zároveň šetřit za energie na přípravu TUV. Výkon v rozmezí 5-1kW, možnost napojení na externí přívod vzduchu, účinnost spalování.


Nespokojenost s účty za topení je nejčastějším důvodem, proč se začít poohlížet po levnější variantě. Pokud si totiž pořídíte krbová kamna Prity s teplovodním výměníkem a troubou, budete si moci takto připravit obě večeři či moučník, aniž byste museli zbytečně utrácet za další energie v domě. Pokud hledáte pro svůj dům způsob, jak jej vyhřát levně a hlavně efektivně, kamna a krby s teplovodním výměníkem jsou tou správnou volbou a skvělým řešením. Nemusíte se bát žádných stavebních úprav, ani nákupu nových radiátorů.


Krb s teplovodním výměníkem bez dalšího zatěžování vaší peněženky i obydlí může začít ihned pracovat pro vás. Mají vysokou účinnost a nízké emise. Výkon kamen s teplovodním výměníkem rozdělujeme na výkon „do vzduchu“ (výkon, který kamna předávají do prostoru, ve kterém jsou umístěna) a výkon „do vody“ (výkon, který zajistí teplovodní výměník a předá jej do systému topení). Přesné dimenzování výkonu kamen do vzduchu i do vody je velmi důležité.


Kamna GUČA LAVA THERMO - s teplovodním výměníkem. Litinová sálavá kamna LAVA THERMO s teplovodním výměníkem jsou robustním výrobkem se systémem dvojího spalování – CB, který se vyznačuje vysokým výkonem a účinností. Příslušenství ke krbovým kamnům. Kamna s teplovodním výměníkem dávají teplo místnosti, v níž se nacházejí, a zároveň energii předávají do vody, kterou pak vedete do dalších místností.


Ke kamnům si navíc můžete přikoupit taky akumulační nádrž , která nastřádá teplou vodu i na dobu, kdy nemůžete přikládat do kamen. Konstrukce teplovodního výměníku u krbových kamen Romotop je připravena inteligentním a vyspělým způsobem. Proporce kamen i estetika hoření zůstávají plnohodnotně zachovány, navíc je ohříván otopný teplovodní systém domu. Výměník je možné napojit na topná tělesa, zásobuje ohřívače vody a dále lze výměník napojit i na otopný systém s kotlem.


Krbová kamna s teplovodním výměníkem

Zároveň i jako pomocný zdroj tepla (v kombinaci s elektrickým, či plynovým kotlem) do každého domu, na chatu, či chalupu. Výkonná krbová kamna s teplovodním výměníkem. Výměník je situován do svislých stran kolem topeniště a vodorovně v příčce před odtahem spalin na výstupu z kamen.


Zde jsou instrukce jak povolit JavaScript ve Vašem webovém prohlížeči. Při jejich koupi se ptejte nejen na výkon, ale také na emisní třídu. Nová krbová kamna nyní musí splňovat minimálně třetí emisní třídu, a pokud vám někdo nabídne kamna první a druhé emisní třídy, běžte okamžitě.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze