Promasil desky

Tepelně izolační desky. Skladem (3) Doporučené Nejlevnější Nejdražší Nejprodávanější - - - -. PROMASIL 9KS izolační a stavební deska Profi mm. V kombinaci s lehčenými žáruvzdornými cihlami nebo betonem tvoří ideální stavební materiál pro zadní izolační obklad. Jak je obecně známo, nízká odolnost kalciumsilikátu proti teplotnímu rázu vylučuje jeho použití na přední straně. Izolace je velmi důležitá - zabrání, aby teplo z ohně neunikalo tam, kam nechcete.


Promasil desky

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka). Izolační a stavební desky PROMASIL. Vynikající vlastnosti mají také zdravotně nezávadné desky PROMASIL.


Jsou vyvinuty speciálně pro stavbu krbů a kamen a díky své inovativní konstrukci umožňují zeslabení tloušťky izolace, což uvítáte především tam, kde bojujete o každý centimetr prostoru. S touto izolační deskou můžete vytvořit zcela nové zdokonalené konstrukce, materiál umožňuje zeslabení tloušťky izolace. Promasilové desky zasílámě pouze v celém balení. Je ideální pro stavbu pláště teplovzdušného a. Byl certifikován v DIBt Berlín. Stavební materiál, izolační desky promasil – Aldo-Krby.


Výroba a prodej krbů, krbových vložek a veškerého. Diky tomu je izolační vrstva slabší než dříve. Tyto žáruvzdorné izolační desky jsou vhodné pro izolaci žáruvzdorných konstrukcí a krbů.


Desky jsou snadno opravitelné a díky příznivým technickým parametrům umožňují sestavení mechanicky pevných samonosných konstrukcí. Materiál neobsahuje azbest a organické látky. Vermikulit je hořečnatoželeznatá slída, která zahřátím expanduje na velmi lehké granule, z nichž jsou tlakovým lisováním vyráběny desky , cihly a tvarové dílce.


Desky promasil mohou být kvůli své vysoké odolnosti ke kysličníku uhelnatému a uhlovodíku použity v pecích se sníženým vlivem na životní prostředí a atmosféru. Deska může být obráběna běžnými nástroji pro obrábění dřeva. Nebyl zjištěn žádný rozpad usazenin karbonu během působení žáru 450°C v průběhu 2hodin.


Nabízíme Krby, krbová kamna, krbové vložky, krbové nářadí a mnohem více. Popis: Kalciumsilikátové tepelně izolační desky vyvinuté speciálně pro stavbu krbů. Krbové izolační desky zvládají teploty vznikající kolem spotřebiču, teplem se nerozpadají a hlavně neuvolňují častice do vzduchu, který pak dýcháme. K tomu je cenově výhodnější oproti konkurenčním materiálům. Dá se nějak ošetřit vnitřní část obestavby, aby se tomu zabránilo?


Promasil desky

Jako první mě samozřejmě napadla penetrace Sokratem, ale pochybuju, že by dovedla odolávat vysokým teplotám. Povolené filtry: Krbové vložky - info. Romotop Dynamic - skvělá krbová vložka se zadním přikládáním. Toužíte po útulném teple a nezaměnit.


Díky vyšší objemové hmotnosti jsou dostatečně staticky pevné pro stavbu plášťů teplovzdušných a teplovodních krbů. Tyto kalciumsilikátové desky jsou lehké a snadno opracovatelné, manipulaci s nimi zvládne každý šikovný kutil. Velkou výhodou je vysoká rozměrová přesnost a snadná opracovatelnost.


Promasil desky

Sádrovláknité speciální protipožární desky pro konstrukce s vysokou požární odolností. Systémy s deskami FIREBOARD jsou určeny zejména pro ochranu ocelových konstrukcí, dřevěných konstrukcí a další speciální protipožární aplikace.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze