Regulátor ventilátoru pc

Napájecí zdroje dnešních počítačů PC mohou dodat výkon až 2W. Běžné PC vybavené pevným diskem, jednotkou CD-ROM, jednotkou pružných disků, grafickou a zvukovou kartou má však příkon (ze sítě) zpravidla až W. Je tedy nesmyslné, aby ventilátor, umístěný nejčastěji v napájecím zdroji, pracoval na. Další hračka do mé sbírky EBAYových nákupů. Tentokráte jsem se rozhodl pořešit odvětrávání počítačové bedny.


Hodnocení produktu:. Regulátory otáček ventilátoru. Principy ochrany soukromí na CZC. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a z. Zde popsaný regulátor je velmi jednoduchý a při jeho instalaci je třeba jen minimální zásah do počítače. Driver regulátor otáček ventilátoru 025A 0÷5V Kanály 1. PC , jejich procesorů, apod.


Na požádání v diskuzi na CZC. PST regulace otáček ventilátoru. Co je uvnitř PC ventilátoru ? Další možnosti regulace rychlosti otáčení. Hlavním důvodem pro regulaci nebo snížení otáček.


PWM regulátor otáček motoru DC 12V 24V 6-30V Max 8A Display. Perfektní dílenské zpracování, design a možnost zařízení upevnit. Návody Datasheety Heureka. Není skladem - na dotaz.


Jedná se o lineární regulátor využívající integrovaný obvod určený pro stabilizátory napětí LM317T. Použito je doporučené zapojení s takovými hodnotami rezistorů a potenciometru, aby výstupní napětí bylo v rozmezí až 1V. Konstrukčně je regulátor navržen pro montáž do záslepky v zadní části PC.


Regulátor ventilátoru pc

Je určen k zabudování do PC. Snímač teploty je termistor NTC, který je umístěn uvnitř PC skříně nebo zdroje. Připojení je velmi jednoduché, vřadí se mezi napájecí kabely vestavěného ventilátoru.


Napájení 12V, odběr proudu 100mA, plošný. Použití : Jednofázový regulátor otáček RC 1-4je určen pro plynulou regulací otáček ventilátoru až do 4W (proud). Je možné připojit více ventilátorů na jeden regulátor paralelně, pokud celková kapacita těchto ventilátorů nepřesáhnet 3wattů. PCI záslepkový manuální regulátor otáček napětí se zabudovaným RPM alarmem, který se spustí při zastavení ventilátorového chlazení.


Regulátor ventilátoru pc

Zabudovaný alarm signalizuje. Nalezli jste chybu v informaci o OEM regulátor ventilátoru 3. Ide jednoznačne o najlacnejšiu a aj veľmi. PC -AFSC– Manuální regulátor otáček do pozice. Tím nejjednodušším regulátorem je prosté připojení předřadného odporu k větráku.


V případě pinu přerušíte černý drát (mínus), který z desky nově povede k součástkám regulátoru, a až pak z kolektoru tranzistoru do větráku. Vím, že se tady možná najdou tací, co mi řeknou, ať se nemontuju do něčeho, čemu nerozmím. Takové jedince prosím, ať mě ignorují.


Regulátor ventilátoru pc

Oživení spočívá jen v nastavení trimru a celkové kontrole funkce. Funguje na principu spínaného zdroje s vysokou účinností a nehřeje se. Ten dotykovej panel od NZXT na stůl se mi docela líbí, ale stačilo by i něco obyčejnýho. Nemám pozici, takže musím mít něco na stole. To bylo první co mě napadlo, ale nějak jsem to tam nedohledal.


Je tam jen disable PWM a Auto. Na teplotně citlivé místo se namontuje NTC (termistor), který dosáhne teplotně řízeného počtu otáček ventilátoru. Zalman PC case Fan ZM-DFBL.


Regulátor ventilátoru pc

DMI, výstupní napětí až 12V. V), alarm, barva černá. Tři kanály pro regulaci otáček. Určeno primárně pro regulaci.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod