Obklady na krb

Obklady na krb

Krbové obklady můžete nalézt v mnoha různých odstínových i strukturálních variantách. Obecně platí, že čím více je imitace kamene přírodnější, tím je výsledný efekt lepší. Táto kategória obsahuje gresový a keramický obklad na krb. Vyberte si moderný 3D , alebo luxusný obklad krbu prípadne vintage vzhľad. Obložte si krb aj s imitáciou drevených , betónových , mramorových , tehlových a kamenných obkladov.


Obklady na krb

Ukazka jedneho z vyuziti flexibilneho pieskovca. Flexibilny pieskovec je vdaka svojej vahe, teplotnej odolnosti a tvarnosti, pri obkladoch krbov oblubeny a casto vyuzivany material. U kamenných obkladů na krb je důležitá nosnost podkladu.


Na některé krby lze použít pouze lehčí obklady , kterých ale máme v nabídce velké množství. Krásným detailem u obkladu krbu z kamene jsou rohové prvky, které vytvoří perfektní plastický přechod. Další možné použití kamenného. Rovný obdélníkový tvar a pravidelná struktura cílí na minimalistický moderní design dnešní doby.


Obklady na krb

Tieto obklady na krby ponúkajú použitie ako na malých, tak aj na veľkých plochách, kde môže vyniknúť ich jedinečná kresba, štruktúra a farebnosť. Stiahnite si zdarma ebook, ako si vytvoriť vlastnoručne obklad. Pokud chcete obložit prostor za krbem, musíte si vybrat takový obkla který je žáruvzdorný. Skvěle vám k tomu poslouží krbové obestavby- betonové obklady a také obklady z přírodního kamene.


Obklady na krb vykouzlí dokonalou atmosféru. Nevhodné jsou oproti tomu obklady ze sádry. Takisto je dôležité z akých materiálov je krb postavený a či konštrukcia krbu vôbec unesie váhu obkladu. Ideálne je pri samotnom navrhovaní krbu už.


Vyberte si z naší široké nabídky obkladů do koupelen, kuchyní, obývacích pokojů a dalších obytných prostor. V naší nabídce najdete také velké množství obkladů na fasády, sokly, zídky i další plochy v exteriérech. Krb , priestor na zdieľanie času s vašimi blízkymi. Keď však použijete obklad na krb zo žuly alebo mramoru, je to magické miesto.


Nie veľa situácií sa dá porovnať s trávením času pred nádherným krbom v obývacej izbe s rodinou a priateľmi! Jednoduchá montáž, velice dobrá opracovatelnost a oproti klasickému betonu i nízká hmotnost dělá z tohoto materiálu vyhledávaný produkt pro finální úpravu vašeho bydlení. Kamenné obklady lze použít díky svým velice dobrým vlastnostem i na obložení krbů či koupelen. Obkladový kámen na krb z přírodního a umělého kamene pro luxusní vzhled a dominantu každého pokoje, obývacího pokoje a chodby. Nakupujte u jedničky na trhu – sami si dovážíme obklady z kamene z celého světa, které osobně vybíráme.


Kamenárstvo Kastone Košice ponúka náhrobky, pomníky, pracovné dosky, obklady na krb a daľšie výrobky za nízke ceny. Přemýšlíte o betonové stěrce na krb ? Pokud ano, je potřeba nachystat vyzdění krbu na budoucí aplikaci betonové stěrky. Vyzděný krb by měl být potažený cementovým stěrkovacím tmelem (kamnářským tmelem) s perlinkou ve dvou vrstvách, tak, aby nešla vidět perlinka. Mramor na krb sa javí ako jedna z vhodnejších možností, a to hlavne preto, že má omnoho nižšiu váhu.


Mramorová doska na krb je síce náročnejšia na údržbu a taktiež mierne citlivejšia na poškriabanie, no keďže po nej nebudete chodiť, nemal by byť problém krb udržať, aj s minimom úsilia, vo veľmi dobrom stave. Pravý přírodní kámen na fasádu i jako venkovní obklad. Extrémní odolnost a trvalost.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze