Finská akumulační kamna

Okamžitý výkon Akumulační finská krbová kamna a krby z mastku jsou ideální do nízkoenergetických domů - okamžitý výkon 2-kW. OKAMŽITÝ VÝKON Akumulační finská krbová kamna a. Srdce z mastkového kamene má až 9x lepší akumulační schopnost, než obdobné materiály. Vysoká kvalita kamen je ověřena. Krby měly vždy v srdcích a domovech seveřanů zvláštní místo.


Finská akumulační kamna

Severské zimy jsou chladné, noci dlouhé a krajina pokryta těžkou přikrývkou sněhu a ošlehaná ledovými větry. Proto měl oheň v těchto chladivých oblastech vždy výjimečnější postavení než v jiných částech světa. Finská akumulační kamna. Oproti tomu konvekční zařízení nabízejí rychlejší nástup tepla, ale doba chladnutí je kratší.


Topeniště a obvodový plášť tvoří společně krásný kus nábytku. Akumulační kamna Nordpeis fungují na principu spalin obcházejících topeniště. Jak fungují finská akumulační kamna ? Základním principem finských kamen je několikahodinové natápění kamen menšími dávkami paliva (oproti klasickým akumulačním kamnům, jež využívají energii z jedné velké počáteční dávky paliva). Je tak umožněn několikahodinový požitek z pohledu do ohně. Díky němu je maximum tepelné energie uchováváno v kamnech, která je pak dlouhou dobu předávají ve formě příjemného sálavého tepla do interiéru.


Mastková kamna mají vysokou akumulační schopnost a dokáží sálat příjemné teplo až hodin po jejich vyhasnutí. Výkon těchto kamen se pohybuje okolo kW, což znamená že jsou vhodná i do nízkoenergetických a pasivních domů. Paint with acrylic colors and a string - string pull in three colors - Duration: 5:40. Jedná se o krby, krbová kamna , kachlová kamna Tulikivi, které lze základně rozdělit na akumulační krby a krbová kamna z mastku, kachlové akumulační krby a krbová kamna , přičemž jsou k dispozici i varianty s pečící troubou. Těžká akumulační kamna jsou jedna ze tří věcí, které bych při stavbě dalšího domu určitě neměnil.


V porovnání s dřívějším topením, nyní s těžkými kamny ušetříme mnoho dřeva a hlavně nemusíme přikládat. Statická akumulační kamna jsou cenově dostupnější a méně výkonnější variantou. Jsou vybaveny dvěma termostaty, pomoci, kterých je možné regulovat teplotu.


Finská akumulační kamna

Jsou vhodná především tam, kde nejsou kladeny velké nároky na přesnost regulace tepla. Kvalitní finské mastkové akumulační krby, pece a kamna. Zaujmou nadčasovým designem, variabilitou uspořádání, rychlostí kompletace, kvalitou zpracování, barevnými možnostmi. Krbová kamna Nordpeis jsou s hrdostí prodávána do většiny evropských zemí. Díky širokému sortimentu jednotlivých konstrukčních variant si každý najde ten správný typ.


Nadčasová klasika jako centrum moderních domů. To jsou finská akumulační kamna značky Nordpeis. Vysoce kvalitní modulární systém vyrobený ze speciálního betonu určeného k opláštění a vnitřního akumulačního materiálu PowerStone.


Finská akumulační kamna

Poskytují příjemné sálavé teplo po mnoho hodin po dohořívání z pouhých až dávek paliva. Prý je to zbytečně předimenzované a drahé. Samozřejmě to můžeme řešit obyčejnými kamny za 10. Hledáte topidlo jako primární zdroj vytápění s intervalem přikládání až 12hod? Kachlová kamna a sporáky.


Zajímáte se kachlová kamna , sporáky? Chcete si užívat sálavého tepla?

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod