Prodám dřevo na topení

Kontejnerová doprava, nebo možnost vlastní dopravy. Obecně platí, že čím lépe je dřevo na topení vysušené, tím má vyšší výhřevnost. Maximální doporučená vlhkost dřeva je , ale čím je nižší, tím lépe. Doporučujeme Vám proto, abyste si štípané dřevo na topení objednali v dostatečném předstihu před topnou sezónou a nechali ho důkladně proschnout.


Dřevo na topení : Kde ho získat levně, nebo zdarma. Kamna na dřevo , kamna na olej, inzerce a bazar kotlů v naší inzerci kamen.

Kupte si kachlová kamna, kamna na dřevo. Bazar kamen a kotlů Podat inzerát Moje inzeráty. Bezporuchové a plně funkční, stačí jen napojit.


Vyrábíme štípané palivové dříví pro topení v krbech, kotlích, krbových kamnech, či na grilování a uzení. Nabízíme délky 2 3 cm. Zajistíme Vám dopravu až k Vám domů. Měkké dřevo již od 69- Kč (1prms). Tvrdé dřevo již od 99-.


Byl vyměněn za tepelné čerpadlo.

Kupim palivove drevo bucinu v dlzke za ponuky dakujem. Inzerce – kulatina smrk, inzeráty. LEVNÉ PALIVOVÉ TVRDÉ DŘEVO. Zahradní houpačka – masiv akát,. Vyrábíme palivové dřevo Mladá Boleslav, dřevo na topení , řezivo a akátové kulatiny.


Prodám SM kulatinu na stojato. Na prodej štípačka s 20t výtlakem pístu a jiné štípačky,možnost vyzkoušení stroje,rady a nápady,tak přijeďte ať to nedopadne jako když řekne slepý hluchému a jdou sledovat němý film. Tato dřevo štípačka může bejt ovládaná vertikálně a také horizontálně.


Nejsnazším a nejpohodlnějším způsobem získání palivového dřeva je nákup od specializovaných prodejců, kteří prodávají zpravidla dřevo vysušené, nařezané a zajistí vám navíc odvoz. Vám dovezeme kdykoliv na vozíku max 2prms. Prodej palivového dřeva zajišťujeme zejména ve středních Čechách – dle vyznačení na mapce.


Cena dovozu je dohodou. Námi dodávané palivové dřevo je určené na topení v krbech, moderních zplynovacích kotlích na dřevoplyn, stejně dobře jako do kombinovaných kotlů nebo kachlových kamen. Měkké,tvrdé, v metrech, na špalky. Suché dřevo na topení : Pro správné a efektivní topení je třeba, aby dřevo mělo co nejnižší vlhkost.


Pro dosažení dostatečného vyschnutí je třeba dřevo za syrova rozštípat a ponechat na vzdušném prostoru vysychat cca roky. U nás dřevo štípáme syrové, poté rovnáme do hrání, kde dobře vysychá. Prodej štípaného dřeva zajišťujeme v průběhu celého roku.

Možnost dopravy na vozíku po 2m3. Výrobu, distribuci a prodej dřeva. Vítáme Vás na stránkách TOP- DŘEVO Tomáš Kukučka palivové dřevo Ostrava.


V Moravskoslezském,Olomouckém a Zlínském kraji nabízíme jak polosuché s vlhkostí nad , tak i technologicky sušené palivové dřevo s vlhkostí pod připraveno ihned k topení.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod