Stabilizované dřevo

Stabilizované dřevo si díky ní zachovává původní kresbu i barvu. Jeho nasákavost je na konci procesu téměř nulová (do ). Vyrábíme, stabilizované dřevo , dřevo , špalík, rukojeť, střenky. Stabilizace je naším dalším oborem uměleckého kovářství Bednář. Nasákavost stabilizovaného dřeva je téměř nul ová. Výsledný produkt (ať už to bude střenka nože, nebo cokoliv jiného), tak při pečlivé údržbě vydrží prakticky navždy.


Stabilizované dřevo

Procesem stabilizace lze. Prohlédnout si toto zboží -4Kč. Stablizované dřevo je dřevo napuštěné pryskyřicí (Obrázky na stránce jsou ukázkou přířezu stabilizované jabloně).


Pro stabilizaci používám CACTUS RESIN, který se do dřeva dostane za pomoci podtlaku. Takto upravené dřevo se již dále nedeformuje a nepraská. Vhodné k výrobě rukojetí nožů, šperků, dekorativních předmětů. OLIVA BETLÉMSKÁ ŠPALÍK.


Stabilizované dřevo

Naskladnili jsme šroubovací nýty z mosazi, které slouží k přichycení střenek na rukojiti nožů. Průměr mm, délka mm. Nabízím vlastní stabilizované dřevo nebo stabilizaci dřeva na zakázku. Za střídání velmi vysokého tlaku a podtlaku dochází k proniknutí speciální pryskyřice do celého objemu špalíku. Túje nádor, stabilizované dřevo : Javorové dřevo , stabilizované : Vlašský ořech nádor, stabilizované dřevo : Jilm nádor, stabilizované dřevo : Jilm nádor, zelené stabilizované dřevo : Topol nádor: Červený buk, Spalted: Třešňové dřevo : Ořechové dřevo : Australské exotické dřevo , hranoly 120mm x 40mm x 30mBambusové.


Rozměr dřeva je individuální nebo na přání ale vetšinou 32x50x120mm. Cena bude idnviduální, jelikož příprava je o něco náročnější. Uvedené ceny jsou konečné. Jakékoliv kombinace dílů jsou možné. Použitý materiál pro stanovou podsadu po opracování cm.


Stabilizované dřevo

Dřevo Upřesnit hledání. Ceny jsou kalkulovány pro standardní smrkové dřevo vzducho suché. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Technologie stabilizace spočívá v celkovém prosycení.


Nepotřebují světlo ani žádnou závlahu. Vydrží po mnoho let bez zvláštní péče. Výhodou těchto stabilizovaných stěn a obrazů z mechů je jejich neomezená variace tvarů a rozměrů. Více informací na dotaz.


Stabilizované dřevo

Tepelným zpracováním čepelí u profesionálů je umožněno získat maximálních vlastností a možností jednotlivých ocelí, především nerezových a práškových ocelí. Na střenky nožů pak s oblibou používám tropická i domácí dřeva, stabilizované dřevo , Micarta, Gatd. Obecně upřednostňuji přírodní materiály.


Na rukojeti (střenky) upřednostňuji převážně tvrdé exotické dřevo (eben, palisandry, hadí dřevo a další) a stabilizované dřevo (spolupráce s JATAGAN.eu), ale nebráním se i domácím dřevinám (švestka, třešeň, jabloň, dub). Dále pak paroží, kosti,rohoviny, stabilizované kosti, materiál Ga micarta. Tento webový portál a objednávkový systém provozuje společnost Pavel Celý s.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod