Redukce kouřovodu

Redukce kouřovodu

Pokud si nevíte rady s napojením, neváhejte mě kontaktovat, ráda poradím. Pro keramické komíny - sopouchy je vždy vyžadováno připojení pomocí redukce s vnitřním nebo vnějším těsnícím provazcem. Tím je zabráněno prasknutí keramického sopouchu, které může vzniknou rozdílnou roztažností kovu a keramiky. Obvykle se jedná o připojení kouřovodu na kamna nebo propojení kouřových kolen s rourami. Níže naleznete nejčastěji hledané kombinace.


Vybírat můžete redukce buď z nižšího průměru nebo naopak na průměr vyšší. Redukce a přechodky kouřovodů. U takovýchto redukcí řešíme způsob napojení, a to buďto po kouři, nebo po vodě. Komínová redukce bývá vyrobena ze speciální nerezové nebo černé oceli s povrchovou úpravou. Napojení po vodě znamená, že kouřovod strkáme DO příruby kamen.


U nás si jistě vyberete redukci právě pro Vás, ať už sháníte ocelovou, nerezovou či na keramický komín. Oceľové redukcie a prechodky dymovodov. Recenze našich zákazníků. Pokud potřebujete zredukovat velikost vývodu kouřovodu u krbových kamen např. Zobrazit všechna hodnocení.


Redukce kouřovodu

To je sestavení, kdy každý předc. Pro napojení kouřovodu na keramický komín - Těsnící šňůra umožňuje dilataci - Včetně ozdobné rosety - Materiál černá ocel - Povrchová úprava senothermním lakem. Hodnocení produktu: - slouží ke zredukování průměru kouřovodu - redukce jsou vyrobeny z kvalitní oceli o tloušťce 2mm. Sháníte například komínové roury či redukce ? Rádi vám poradíme, pro jaké se rozhodnout. Bez kouřovodu se zkrátka neobejdete, u nás si ten pravý pro svá kamna vyberete.


Celá sestava přece musí vypadat harmonicky. V našem sortimentu naleznete různé kouřovody, takže je perfektně sladíte s vašimi kamny či krbem. Její použití je hlavně potřeba tam, kde je svislý průměr komína. Karl - redukce kouřovodů v zapojení po vodě - šedá, síla 2mm.


Redukce kouřovodu

Morafis - přechodka - černá, síla 5mm ( zapojení po kouři ). V této sekci nakoupíte užitečné redukce kouřovodů. Slouží ke zredukování průměru kouřovodu. Jednotlivé spoje kouřovodu.


Nerezová redukce pro systém CIKO TEC -pro průměr sopouchu 200mm a pro zvolený průměr kouřovodu. Kouřovody k napojení kamen a krbových vložek. Dobrý den,mám vývod z krbových kamen 160mm a původní kouřovody mám komplet pr. Asi to není ideál ale nevím jak si s. Potřebujete připojit vaše kamna nebo krbovou vložku do komína?


V tom případě by se vám mohla hodit tato praktická redukce od tradičního českého výrobce. Skladem ve všech průměrech, snadná instalace. Dodržujte směr stoupání k sopouchu a při špatných tahových podmínkách volte úhel maximálně 45“.


Toto sdělení akceptujte i při připojení pro vnitřní krbové vložky a komíny pro kotle na tuhá paliva. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze