Kamna arktic 12

V těchto kamnech můžete topit jak dřevem, tak briketami. W a účinností procent jsou tato krbová kamna určena pro vytápění místností o velikosti až 2m3. Retro kamna s plotýnkou. Klasická černá barva a stylové nožičky připomínají stará litinová kamna , která si možná pamatujete z prázdnin u dědečka.


Kamna arktic 12

Po dni na sjezdovce si na nich můžete uvařit polévku. Dochází ke zvyšování účinnosti a tím i nižší spotřebě paliva. Automatický regulátor primárního spalovacího vzduchu. Terciární spalování - dvojí spalování šetří palivo Proces zužitkovávání zbytkových hořlavých plynů, které by za normálních okolností odešly se. Dvouplášťová konvekční kamna s bočním přikládáním.


Tato kamna s varnou plotýnkou je možné použít i na ohřívání a vaření jídel. V nabídce máme krbová kamna s výměníkem nebo klasická krbová kamna bez výměníku. Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Designová krbová kamna ARKTIC na estetických nožkách jsou dominantním estetickým doplňkem vašeho interiéru, ve kterém navodí příjemnou atmosféru domácí pohody. Designové řešení krbových kamen HAAS-SOHN ARKTIC jsou hřejivým doplňkem moderně zařízených domácností i rekreačních chalup a tradičně pojatých interiérů.


Vnější plášť kamen může být obložen keramickým obkladem. Vyrábí krbová kamna , krbová kamna s výměníkem, krbové vložky a nově i krbové sestavy. Všechny výrobky splňují veškeré požadavky na moderní topidlo a nejpřísnější evropské normy. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Teplovodní výměník pro kamna ARKTIC 12. Produkt nemá žádné parametry Žádné soubory ke stažení. Díky kvalitnímu spalování, což u některých modelů výrazně podporuje terciární spalování a vysoké účinnosti (běžně přes ), dosahují takováto krbová kamna nízkých emisních hodnot. Téměř všechny typy krbových kamen s výměníkem. Napojení do komínu je horní a zadní o průměru 1mm.


Nabízíme vám široký sortiment krbvoých kamen s výměníkem. Plotna je určeně pouze pro ohřev. Arktic s výměníkem a plotýnkou. Skladem v externím skladu.


Jsou schopna vytopit prostor o objemu až 2m3. Maximální délka polen 50cm. Kamna jsou vyrobena z kvalitní oceli. Jedná se o ocelová kamna , ohniště je vyloženo vermeculitem, takže se oheň nedostane na korpus kamen. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ke kamnům je možno v průběhu užívání dokoupit a doinstalovat teplovodní výměník. Odejme se zaslepovací sada ( zadní stěna kamen) a na její místo se nasadí teplovodní výměník. Po nainstalování výměníku budou mít kamna parametry jako model s výměníkem.


Terciální spalování, šamotová výstelka topeniště, zadní vývod kouřovodu, boční přikládací otvor, vyměnitelný výměník. Krbová kamna s varnou plotýnkou o výkonu kW. Možnost otevírání z boku.


Její instalací tak získáte snadno teplovzdušné kamna místo teplovodních.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze