Solární set pro ohřev užitkové vody

Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Solární set pro ohřev užitkové vody

Nabízíme kompletní solární sety pro ohřev užitkové vody pomocí solárního systému. Solární set Regulus pro 4-osob Havaj I. Dotace Nová zelená úsporám 40. Doprava po celé ČR ZDARMA. Specializujeme se na komplexní služby v oblasti poradenství, návrhů a instalace solárních termických systémů na přípravu teplé vody, přitápění a ohřev vody do bazénů. Snížíte tak své počáteční náklady na minimum.


Jestliže vás zajímají samostatné solární systémy, omrkněte například nabídku systémů pro ohřev vody. Ohřev teplé užitkové vody pomocí stejnosměrného prou který vyrábí fotovoltaické panely. Německý certifikát Solar Keymark, registrace v programu Nová zelená úsporám. Výkonný solární systém pro ohřev teplé užitkové vody SOLje určen pro tří až čtyřčlennou domácnost. Na solární set vám připravíme projekt, včetně vyřízení výhodné dotaze z programu Nová zelená úsporám.


Přemýšlíte, jakou formou ohřívat vodu ve svém stávajícím rodinném domě, nebo zařizujete. Proč je výhodně instalovat si solární panely pro ohřev vody. Set pro ohřev teplé užitkové vody pro až osoby.


Na uvedný set je možnost žádat dotaci z programu NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM 40. Pro ohřev teplé užitkové vody nabízíme běžné solární sety se smaltovaným zásobníkem se dvěma výměníky, čerpadlouvou stanicí s integrovanou řídící jednotkou, ks expanzní nádoby a solární nemrznoucí směs, automatický odvzdušňovací ventil a samozřejmě vysokovýkonostní vakuové trubicové kolektory typu Heat Pipe od výrobce Westech s 10ti letou zárukou. Oproti tomu solární kolektory zajišťující ohřev užitkové vody v domácnosti jsou vhodné i pro starší či méně hospodárné stavby. Pro vícečlenné rodiny s větší spotřebou teplé vody mohou představovat zajímavou alternativu, zejména v případě kombinace s ohřevem bazénové vody. Jejich využitím ušetříme za rok až energie spotřebované k ohřevu užitkové vody.


Solární set pro ohřev užitkové vody

Princip solárního ohřevu vody. Typicky se používají k ohřevu vody v bazénech (ty nejjednodušší panely či hadicové systémy), k přípravě teplé užitkové vody (TUV) a k vytápění. Charakteristické rysy setu: Žádná vodní nádrž na střeše. Oddělení bojleru od solárního setu. Komfortní ohřev teplé vody pro koupel nebo vytápění domů a bytů.


Ušetřete až nákladů na ohřev vody a na vytápění. Můžete si vybrat výkon solárního systému pro až osoby v domě nebo až osob. Fotovoltaický ohřev vody Sun Heat. Tento systém je vhodný pro objekty s vlastním bojlerem nebo akumulační nádobou.


Příprava teplé vody prostřednictvím solárního zařízení a elektrokotel je opravdu aktivní příspěvek ke zlepšení životního prostředí a nejen to. Pokud si vyberete solární set a elektrokotel CosmoTHERM E bude mít váš systém zajištěn i hospodárný a efektivní provoz. Na kolik přijde solární ohřev ? Správně navržený solární systém pokrývá ve slunných dnech od jara do podzimu veškerou potřebu teplé vody. V ostatních dnech se pro dohřev nebo úplný ohřev vody automaticky spíná doplňkový zdroj (elektrické topné těleso, plynový kotel apod.).


Bojlery, kotle a průtokové ohřívače pro ohřev vody vybírejte u nás!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod