Abx helvetia kp

Abx helvetia kp

Innovativ und persönlich. Ihrer Katze im Falle einer OP. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


W, regulovatelný v rozmezí 3. Jsou schopna vytopit prostor o objemu až 1m spotřeba dřeva při jmenovitém výkonu je 2. Kč Uvedené ceny včetně DPH jsou pouze informativního charakteru. Pro upřesnění zašlete poptávku či dotaz prostřednictvím kontaktního formuláře, nebo kontaktujte společnost ABX , spol. Krbová kamna vytopí celý byt i ohřejí vodu a přitom ušetříte za palivo. V nabídce máme krbová kamna s výměníkem nebo klasická krbová kamna bez výměníku. Využijte mimořádných výstavních slev na kamna značky ABX ! Kachlová kamna s výměníkem ABX jsou konstruována převážně pro spalování dřeva.


Topeniště kamen je obložené šamotem, litinový rošt. Kamna mají litinové dvířka a čelo. Možnost provedení kachle hnědé nebo zelené. Možnosť využitia horného a zadného vývodu dymovodu. ABX HELVETIA KP - kachlová kamna.


Abx helvetia kp

Oblíbená kachlová kamna ABX jsou konstruována převážně pro spalování dřeva a ekobriket prohořívajícím systémem, který zaručuje velice dobré spalovací podmínky. Spĺňa najprísnejšie nemecké a rakúske normy. Helvetia LP kachľový sokel Kachľová pec na drevo s. Krbová kachlová kamna v tradičním stylu od českého výrobe ABX. Kachlová krbová kamna ABX s teplovodním výměníkem a keramickým obkladem topeniště využívající nejnovější technologie.


Here Are Rare And Beautiful Dog Breeds That You’ve Probably Never Heard Of Until Now - Duration: 9:45. Keramika je známá svou akumulací tepla s unikátním vzhledem, takže kamna budou hřát ještě dlouho po vyhasnutí ohně. Vážení zákazníci, z rozhodnutia vlády SR je naša predajňa dočasne zatvorená. Náš online shop funguje v plnom rozsahu.


Abx helvetia kp

Komunikovať s nami môžete na našich telefónnych číslach alebo emai. Ihres Hundes im Falle einer OP. Splňují nejpřísnější německé a rakouské normy. S teplovodním výměníkem. Vedle krbových kamen se společnost specializuje na výrobu kachlových kamen, krbových vložek či sporáků na tuhá paliva.


Váš nákupní košík je prázdný! Vítejte, můžete se přihlá. Technical parameters Power output 027HPA Rated output (kW) Controlled power (kW) - Dimensions Height (1) x Width (2) x Depth (3) (mm) 9x 7x 5Maximum log length (mm) 3Weights depending on lining Tile (kg) 1Air Central ai. Budowa i działanie piecy kominkowych ABX.


Abx helvetia kp

Piece dostępne są w wielu wersjach wykończenia oraz szerokiej gamie stylów. W na kachlovém soklu s horní kachlovou deskou v provedení kachle zelená mají jmenovitý výkon 10. W, z toho do výměníku 6. Jaký je rozdíl mezi sáláním a konvekcí Parametry: nominální výkon 7kW regulovatelný výkon - 9kW vytápěcí schopnost 140m účinnost průměr kouřovodu 1mm vývod kouřovodu horní nebo zadní - přestavitelný, lze jednoduše přeměnit váha 152kg. Vás potřebovat upřesnit dodací adresu a kontaktní údaje, výrobek který si chcete nechat nainstalovat, popis komínu jako je výška do středu otvoru od země, průměr otvoru - komínu a materiál ze kterého.


Velké prosklení umocní pohled do plápolajícího ohně. Typicky zdobené kachle propůjčují kachlovým kamnům HELVETIA KP zcela nový design. Stylové kachle dodávají kachlovým kamnům nejen zcela originální vzhle ale zajišťují také maximální akumulační účinek.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze