Varné kotle

Varné kotle

Použití při konzervování ovoce, v řeznictví, uzenářství. Nepřímý ohřev je dimenzován pro rychlý var a udržování teploty. V naší nabídce pro Vás máme připravené nejrůznější varné kotle , pro vaše velkokuchyňské projekty. Naše varné kotle dodáváme pouze od kvalitních výrobců a tak máte zaručenou kvalitu u zboží, které si pořizujete. Automatický systém kontroly tlaku v mezi-plášti, plynulá regulace výkonu, výpustný ventil palce.


Kotle mohou být napojeny na zemní plyn (popřípadě propan-butan), nebo mohou být napájeny elektrickým proudem. FOTO před dílenskou prohlídkou CENA BEZ OPRAVY - v takovém stavu jak se vykoupilo = 20. Varné kotle elektrické a plynové pro kuchyně v gastro provozech. Sklápěcí varné kotle s míchadlem. Automatické míchání ulehčuje práci obsluze, zajišťuje rovnoměrné vaření pokrmů a omezuje navařování a připékání.


Míchadlo může sloužit např. Dvojplášťové kotly sa používajú na hlavne na ohrev mlieka, prípravu omáčok, krémových polievok množstva iného. Sú vhodné hlavne do veľkých prevádzok.


Varné kotle

Skladajú sa z nerezového duplikátora a rámu. Duplikátor sa skladá z lisovanej hornej dosky, lisovaného dna, vnútorného a vonkajšieho plášťa. Varná nádoba je ohrievaná parou z duplikátora. Priorita v kategorii Nejlevněj ší Nejdražší Abecedně.


Kč objem litrů, nepřímý ohřev, celonerezový Řada. Cena je bez DPH a za kus. Elektrický varný kotel o objemu litrů - Řada 700. Nabízíme i další vybavení kuchyně a restaurace. Přečtěte si více informací.


Nechte pole prázdné, chcete-li najít všechny produkty, nebo vložte část názvu, chcete-li najít konkrétní produkt. Volit můžete ze široké škály elektrických, plynových nebo parních varných kotlů. Stačí vám kotel na litrů, nebo potřebujete nakrmit hodně hladových krků a určitě využijete 3litrový? Máme oba a spoustu dalších variant mezi nimi. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Nakupte kvalitní varné kotle za nízké ceny, s námi ušetříte. Klosteru Nezdolná vášeň pro inovace se zvláštním zřetelem na potřeby zákazníků a skutečná víra v udržitelný rozvoj jsou základní hodnoty značky Electrolux Professional podporující naši vizi. V nabídce najdete všechny objemy a výkony. Kryt je dvouplášťový, vyvážený a vybavený úchytem na přední části, otevírá se úhlopříčně pod úhlem 75°, což umožňuje udržování otevřeného víka v jakékoli poloze.


Nádrž zapuštěná do vrchní desky strojně provedeným. Uplatnění najde také v provozovnách řeznictví, uzenářství, při konzervaci ovoce apod. Plynový varný kotel o objemu 300ltr. Voda, z které je vytvářena vodní pára je ohřívána plynovým hořákem umístěným pod dnem varné.


Kvalitní profesionální varné kotle estonské společnosti Virutekk. Kotle kloubí nejvyšší kvalitu s racionální cenou. K našim službám patří také dodávka a servis. Jsou vhodné zejména do velkých provozů. Skládají se z nerezového duplikátoru a rámu.


Varné kotle

Duplikátor se skládá z lisované horní desky, lisovaného dna, vnitřního a vnějšího pláště. KP-785-O Steam boiling pan - round cooking tank. Producer: GASTRO HAAL Steam boiling pan with round cooking tank of volume 85l, Series 700.


Tieto plynové varné kotle sa vyrábajú pre profesionálne kuchyne a iné potravinárske závody. Vďaka použitiu moderných technológií a vysoko kvalitných materiálov spĺňajú naše varné kotle vysoké úžitkové a hygienické požiadavky. Všetky naše varné zariadenia majú nepriamy ohrev, to znamená, že hlavná ohrievacia.


Varné kotle

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s našim používáním souborů cookies. Kuchyňské varné kotle jsou dvouplášťové tzv.


Velikost varných kotlů je.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod