Prodam varic

Prodam varic

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Prodam varic

Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Celkový rozměr 9x6m. Možno i po jednotlivých kusech. Za tyto kusy cena á 500: Skříňka na dřez, skříňka s polickami, el. Jedna bomba plna druha do poloviny plna.


Je v pěkném stavu, plně funkční. Prodam plynovy varic s nahradni bombou. Kč máme ho roky ale koupili jsme plynový, tak tenhle musí pryč. Sport - Varic na bazár.


Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Stroje - Varic testovin bazar.


Vse plne funkcni dvakrat rozkladaci sezeni na spani, plus uzaviratelna loznice. Kuchynska linka se spotrebici. Lednice trojkombinace plyn 12v a 220v varic a drez. Plynove topeni trumatic.


Auto jsem si sám dovezl a udělal komplet servis pro dlouhé trasy a spolehlivost a to nové brzdy tlumiče ložiska čepy výfuk poloosy nová hlava spojka turbo oleje filtry velká baterie nové pneu. Prodám dvoukolový elektrický vařič s poklopem. K nemu krabice, prislusenstvo a film, ktory je vo fotaku. Bez poskodenia, skrabancov.


Indukční vařič stolní dvojitý, manuální ovládání. Výkon kW, příkon 4V, rozměr ŠxHxV: 4x 6x 1mm. Campingaz je inovativní výrobce plynových a grily na dřevěné uhlí, chladničky, sporáky, lucerny, plynové kazety a válce, regulátory a pájecích lamp This website uses different types of cookies to enable, improve and monitor the use of our website.


Děti - Detsky varic bazar. Související zboží: Lampa velka. Neaktivní inzerát Tento inzerát je starší než dní a jeho platnost nebyla prodloužena. Inzerát bude brzy trvale odstraněn.


Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii. Projděte si inzeráty prodam varic na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Nabízím opravy všech domácích ,kuchyňxkých el.


Prodam varic

Delonghi,Jura,Krups a další),oprava TV přijímačů krom prasklých LCD a další jiné elektroniky,oprava gastro el. Malotraktory TERRA - VARI vynikají snadnou přestavbou z bubnové sekačky na mulčovač, frézu, kartáč či radlici. V nabídce je celá škála příslušenství na obdělání půdy: pluhy, vyorávací radlice, kypřiče a kypřící ústrojí, brány, smyky, dále vyklápěcí návěsy a nosiče nářadí. Univerzální outdorový vařič vhodný na turistiku, mototuristiku, motosrazy a pobyt v přírodě. Mužete v něm topit pevným lihem, tekutým lihem pokud máte malý lihový vařič vyobrazený na druhém obrázku, nebo v nouzi aj dřívkami tzv.


Starý lihový vařič přenosný do ruksaku na cesty. Je ho potřeba trochu očistit. Po sejmutí víčka se na vařič postaví to co se chce vařit. Líh se naleje ze zhora do vařiče.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod