Komaprim 3v1 cena

Komaprim 3v1 cena

Barvy na kov) Hodnocení produktu:. Dlouhodobý antikorozní účinek, vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům, připraven k použití bez základové barvy, rychleschnoucí. Základní a vrchní antikorozní barva na kov.


Běžná cena 26Kč 24Kč 20Kč. Kč Het Soldecol PUR SG 5l RAL. URČENO K TÓNOVÁNÍ - cena bude navýšena o tónovací příplatek. Multifunkční nátěr na ocel, zoxidovanou pozinkovanou ocel nebo železo, na konstrukce, vrata, střechy, sloupy.


Venkovní i vnitřní použití. Vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům. Nát ěr oceli – KOMAPRIM 3vse nanáší na suchý, odmašt ěný, o čišt ěný ocelový podkla zbavený rzi, p řípadných nep řilnavých zbytk ů starých nát ěrů a prachu.


P řed použitím KOMAPRIM 3vd ůkladn ě zamíchejte a na řeďte doporu čeným ředidlem. Nátěry jsou vhodné jak přímo na železo, tak například na pozinkované plechy. Tyto nátěry obsahují zravidla antikorozivní přísady, které zpomalují korozi a umožňují aplikaci nátěru přímo na kovový povrch bez použití základu.


Má dlhodobý antikorózny účinok a vysokú odolnosť proti poveternostným vplyvom. Dál už hledat nemusíte! Hedvábný vzhled nátěru. Komaprim 3vje základní a vrchní antikorozní barva. Použít aktuální pozici.


Komaprim 3v1 cena

Aktualní pozici nebylo možné najít. Do Vašeho nákupního košíku jsme však vložili ks. Bežná cena € € € 26. Získejte kvalitní Káva 3vv Tesco.


Nakupujte v obchodu nebo online. Doručení dní v týdnu. Sbírejte Clubcard body za váše nákupy. Jsou to představitelé oblíbené kategorie jednovrstvých nátěrů kovů, které se vyznačují úsporou času a nákladů, při zachování vysoké kvality antikorozní ochrany.


Komaprim 3v1 cena

Multifunkčný náter na oceľ, zoxidovanú pozinkovanú oceľ alebo železo, na konštrukcie, vráta, strechy, stĺpy, vnútorné a vonkajšie použitie. Vyznačuje sa dlhodobým antikoróznym účinkom, vysokou odolnosťou voči poveternostným vplyvom, pripravený je na použitie bez základnej farby, rýchloschnúci. HM KOMAPRIM 3vbase medium 5l.


Má elegantný polomatný vzhľa rýchlo schne, je jednoducho aplikovateľný a pripravený k použitiu bez podkladovej farby. Hammerite KOMAPRIM 3vSAMOZÁKLADOVÝ EMAIL. Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka). Vitajte, môžete sa prihlásiť alebo vytvoriť účet.


Přihlaste se k odběru novinek našeho e-shopu. Novinky e-mailem Doporučte nás Napište nám.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod