Kachlová kamna abx

Kachlová kamna abx

Vítejte na ABX - KAMNA. Jejich výroba probíhá na moderních strojích. Všechna kamna jsou konstruována na principu přívodu primárního a sekundárního vzduchu. Nové modely mají přiveden i. Takto označená kamna lze (jako příslušenství) vybavit akumulačními kameny, jejichž zásadní výhodou je, že vyhřívají prostor dlouhou dobu po skončení topení.


Velmi příznivý vliv mají akumulační kamna na ekologické dopady svého provozu. Kamna jsou většinou provozována v optimálním režimu, kdy dochází k. Zaujala Vás kamna ABX ? Pokud Vás zaujala naše nabídka krbových a kachlových kamen ABX , budeme rádi, když nás budete kontaktovat. V Oprechticích u Ostravy provozujeme také vzorovou prodejnu, kde máme vystaveny nejprodávanější typy kamen a kde se Vám můžeme osobně věnovat. Oblíbená kachlová kamna ABX jsou konstruována převážně pro spalování dřeva a ekobriket prohořívajícím systémem, který zaručuje velice dobré spalovací podmínky.


W, tuhá paliva, Výměník, kachlová , 1mm, cm. Kachlová kamna na dřevo s litinovou vložkou. Krbová kamna na dřevo s akumulací. Hlavním výrobním programem jsou RUČNĚ MAČKANÉ KACHLE. Topidla postavená z našich kachlů přiznávají ruční práci, vyzařuje z nich dotek lidské ruky.


Kachlová kamna abx

ABX Florencie kachle zelená - kachlová kamna. Provedení kamen černý korpus, opláštění kachle zelená. Jedná se o kachlová kamna tradičního designu, plechová kamnová vložka. Firma ABX je unikátní množstvím obkladů na kamna – ať už se jedná o krbová kamna s kachlovým, žulovým nebo kamenným obkladem, nebo o kachlová kamna , u kterých je krbová vložka obestavěna kachlovím – různých tvarů a barevných provedení. Krásná moderní kachlová kamna českého výrobce ABX Hispania K. Zobrazit detailní údaje.


ABX Atlantik krémová - kamna , ZDARMA DOPRAVA. Moderní krbová kamna ABX s úsporným spalováním v elegantním provedení, obložení cream. Jsou schopna vytopit prostor o objemu 1až 2m3. Spotřeba při jmenovitém výkonu je 3. Opravdu na místnosti potřebujete resp kW ? Pokud Vás nezaujala kachlová kamna nebo sporáky, jsou obestavěné krbové vložky tím pravým ořechovým. Historie výroby krbových kamen na severu Čech a zřejmě v celém tehdejším Československu začíná v 80.


Kachlová kamna abx

V té době současní společníci společnosti ABX s. Rumburk, ještě jako zaměstnanci podniku místního hospodářství Rukov Rumburk, rozvíjeli a realizovali topenářskou výrobu např. Dakon, přímotopných a akumulačních. ABX IBERIA L - kachlová kamna. Využijte mimořádných výstavních slev na kamna značky ABX ! Místnost, ve které jsou krbová kamna instalována, musí mít zajištěn dostatečný přívod čerstvého vzduchu , například netěsnostmi oken a dveří. Není-li tomu tak, musí se do místnosti zajistit dostatečný přívod čerstvého vzduchu průřezem min.


ABX Britania K - kachlová kamna s výměníkem. Všechny informace o produktu ABX Helvetia KP, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze ABX Helvetia KP. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. V sortimentu naleznete nejlevnější krbová kamna kamna s vysokým výkonem i kamna s vysokou účinností přes. Specializujeme se již let na prodej všet typů krbových kamen.


Stavíme kachlová kamna a kuchyňské kachlové sporáky. S tím souvisí projekce, návrhy i stavba, poradenská činnost a prodej doplňků. Provádíme rekonstrukce i starších kamen.


V případě zájmu se ozvěte na tel.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze