Stolní ventilátor sencor

Stolní ventilátor sencor

Kovový či klasický stolní ventilátor v bílém a černém provedení je vyhledávaným společníkem během horkých dnů v práci i doma. Určitě oceníte jeho tichý provoz a automatickou horizontální rotaci v úhlu 90° s možností vypnutí. Stolní ventilátor o průměru cm. Automatická horizontální rotace v úhlu 90° s možností vypnutí.


Stolní ventilátor sencor

Stojanový a stolní ventilátor ve vysoce kvalitním provedení s pevnou základnou, díky které má velkou stabilitu. Nastavitelná výška přístroje je 6 1a 1cm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Sloupový ventilátor je tedy ideální volbou do menších místností.


Obzvlášť dobrých výsledků dosahuje v kombinaci s ionizátorem a čističkou vzduchu. Kromě klasických stolních ventilátorů o průměru hlavice 25. Máte v bytě nebo kanceláři teplo jako v sauně?


Pořiďte si ventilátor , který vám pomůže všechny horké dny snáze překonat. Jedno Vám ale přinesou všechny, a to příjemné ochlazení, když to zrovna potřebujete a umožní Vám tak provádět jakoukoliv práci s chladnou hlavou. Sencor se stane vašim zachráncem během horkých letních dnů a nocí. Stačí jen zapojit do elektřiny a zvolit si jednu ze dvou rychlostí otáčení vrtule. Ačkoliv je tento ventilátor vyrobený z plastu, má vysokou stabilitu, o kterou se stará jeho jedinečné sloupkové zpracování s dobrým těžištěm.


Lze ho tedy využívat především jako sloupový ventilátor , popřípadě i jako stolní na nižší komodu nebo podstavec. Ventilátory jsou dobře známé spotřebiče, po kterých saháme nejen v parných vedrech, ale i když potřebujeme rychlé ochlazení a rozproudění vzduchu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Přední a zadní kovová ochranná mřížka zabraňuje nechtěným nehodám. Ventilátor má vertikální naklápění, nastavitelný úhel sklonu a automatickou horizontální rotaci v úhlu 90° s možností vypnutí.


Nyní dostupné pouze na prodejnách - osobní odběr Dostupnost v dalších prodejnách kika. Do nákupního košíku Na nákupní sez. Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Chcete vědět, zda je cena 6Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji?


Stolní ventilátor sencor

Přidat produkt k porovnání Kategori. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Menší výkonný teplovzdušný ventilátor šikovně kombinuje proudění studeného, teplého a horkého vzduchu.


Má intuitivní ovládání a umožňuje přepínání mezi dvěma úrovněmi výkonu. Ventilátory, až už stolní nebo stojanové, Vám poskytnou komfort a osvěží v horkém letním počasí. U nabízených ventilátorů lze nastavit intenzitu až na stupně ventilace nebo oscilaci, neboli směr proudění vzduchu, buď pevně nebo otáčení.


Stolní ventilátor sencor

Disponuje možností rotace v úhlu ° a ochranou proti přehřátí. Nabízí rychlostní stupně. Produkt je dostupný za cenu 4Kč. Navštivte taky kategorii Domácí ventilátory Sencor , při větším nákupu ušetříte na poštovném.


V teplých dnech vám vzduch ochladí a vy se budete cítit mnohem lépe.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze