Rekuperační ventilátor

Rekuperační ventilátor

ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Správné větrání potřebuje kvalitní ventilátory a vzduchotechniku. A právě proto jich u nás najdete celou řadu.


Rekuperační ventilátor

Jednoduše – Svět větrání na jednom místě. K rekuperacím máme také řadu užitečného příslušenství. S výběrem rekuperace rádi pomůžeme v naší poradně.


O vašem konkrétním případu se můžeme ale pobavit také osobně. VENTBOX 400Centrální rekuperační jednotky s účinností až. KORAVENT 100Malé větrací jednotky s útlumem hluku a velkými výhodami: tiché, výkonné, lehce. Diagonální ventilátor určený do potrubí.


Svým jedinečným designem dosahuje diagonální ventilátor vysokého výkonu za relativně nízké spotřeby energie a nízké úrovně hluku. Ventilátor v koupelně a na WC výrazně zvyšuje komfort a chrání dům před plísní a vlhkostí. V dnešní době lze vybírat z široké nabídky různých druhů malých koupelnových a WC ventilátorů.


V tomto článku vám přinášíme několik základních tipů, které vám pomůžou při výběru vhodného malého ventilátoru do koupelny a na WC. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Pořiďte si rekuperační jednotku, která umožňuje využívání tepla z odváděného vzduchu. Rekuperační jednotky, Palmat.


Rekuperační ventilátor

Design rekuperační jednotky je navržen tak, aby nijak nenarušoval vzhled vašeho domu či bytu. Pokud si nevíte rady s výběrem vhodné jednotky pro vaší domácnost kontaktujte nás, radi vám s výběrem pomůžeme. Provozovatel webu, Luftuj s. SEVi 160R Přepouštěcí Ventilátor.


Vám ventilátor v bytě, koupelně, nebo WC, nebo plánujete rekonstrukci? Máme pro Vás dobrou zprávu! Rozšiřujeme naše služby a ve Východočeském kraji zajistíme montáž našich ventilátorů značky E-vent!


Krbový ventilátor KV3- pro až místností. Dále je nutné zajistit, aby ventilátor nenamrzal a nestékal do. K dispozici je také bezpečné V. SILENTUB SILENTUB je malý axiální ventilátor určený pro montáž do krátkého potrubí s přijatelnou tlakovou ztrátou. Vyznačuje se extrémně nízkou hlučností 2dB(A), kterou zaručuje unikátní, patentově chráněné řešení motoru a jeho uložení, absorbující veškeré vibrace, které by se mohly přenášet do stavebních konstrukcí. Potrubní ventilátor VENTS VK 1EC 420.


Moderní EC ventilátor. Průměr napojení 1mm. Při řízeném větrání s rekuperací jde o kontinuální výměnu vzduchu zevnitř za čerstvý a čistý vzduch zvenku. Přiváděný vzduch získává od vzduchu odváděného.


Rekuperační ventilátor

Axiální (osový) ventilátor má oběžné kolo, které připomíná vrtuli od letadla. Oběžné kolo má několik lopatek a ty jsou uloženy na náboji.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod