Nástěnný bio krb

Nástěnný bio krb

Bio krb Kratki BRAVO je nástěnný krb nadčasového designu, který umocní atmosféru Vašeho domu, bytu či kanceláře. Stačí zvolit vhodné místo na zdi a během chvíle si užívat nezapomenutelnou atmosféru otevřeného ohně bez obav ze špíny, kouře či nebezpečných jisker. Bez kouře, bez spalin, bez popela, bez komínu i bez dřeva. Pouze příjemný, otevřený oheň.


Nástěnný bio krb

Bydlíte v bytě, ale rádi byste poseděli u krbu, kde bude hořet skutečný oheň? Pořiďte si biokrb, který je skvělou volbou pro chvíle pohody a odpočinku u otevřeného ohně. Biokrby nepotřebují komín ani náročnou údržbu. Nedělají nepořádek, v bytě nebudete mít žádný.


Provedení bio krbů z řady BIG 900x400. Bio krby ideální pro všechny prostory s výkonem 8kw. Barevné provedení - černý mat, černý lesk, červený lesk, bílá l. Nástěnné biokrby jsou skvělou možností, jak zútulnit váš domov. Jen na vás je, zda zvolíte krb v klasickém designu nebo moderní nadčasové provedení. Lihový krb má přitom mnoho výhod ve srovnání s klasickým krbem na dřevo.


Nástěnný bio krb

Bio krb Horus Bend je jeden metr široký, nástěnný bio krb z nerezové oceli. Krb je vybaven jedním hořákem o objemu 1l, který má výkon 3kW. Hořák obsahuje keramickou vložku, která zajišťuje plynulé spalování biolihu.


Design krbu je velmi klasický. Nástěnný Biokrb HS FLAMINGO je ideální doplňek pro lidi, kteří nemají možnost mít ve svém bytě, či domě tradiční krb - objekty bez komínů. Nepotřebují komín, palivo do nich je ekologické, takže nevypouští spaliny a je bez sazí. Vyberte si stolní, volně stojící nebo závěsný krb na zeď a užívejte si uklidňující pohled do živých plamenů. Největší výběr biokrbů najdete na FAVI.


Bio krb je vyroben z vysoce kvalitní oceli a je pokryt práškovým nátěrem odolným proti vysokým teplotám. Tento povrchje zpracován tak, že umožňuje vytvářet jakékoli nápisy křídou na přední straně krbu, které lze kdykoliv změnit nebo zcela odstranit. Bio krb je možné umístit na zeď, což je snadná a rychlá varianta, nebo jej do zdi zabudovat a obložit jej například dekorativním kamenem.


Nádobka na biolíh má kapacitu litru a vydrží hořet – hodin. Výrobce uvádí spotřebu přibližně litr na tři hodiny, nicméně záleží, jak moc plamen škrtíte a regulujete. Nikdy to nebylo tak jednoduché a tak hezké najednou, jak si pověsit závěsný nástěnný bio krb na zeď. Smart bio krb s kompaktním ostěním a kvalitní vložkou na bio líh. Tento bio krb s prostorově nenáročným ostěním, které nabízíme v mnoha různých barevných provedeních, bude efektním doplňkem každého interiéru.


Stylový nástěnný BIO KRB ELKO černo - stříbrné, dává více světla než jiné typy krbů, vzhledově velmi hezký, patří mezi oblíbené, krycí sklo brání přímému styku s ohněm. Bodo bio krb s klasickým nebo moderním ostěním a kvalitní vložkou na bio líh. Tento bio krb s ostěním v provedení klasickém nebo moderním v různých barevných provedeních, bude efektním doplňkem každého interiéru.


Bio krb můžete díky jeho mobilnosti sledovat pokaždé na jiném místě. Výborně se hodí i do venkovních prostor, takže ho můžete využít také při letním posezení na zahradě nebo na venkovních terasách. Palivem těchto krbů je bio líh, který je absolutně ekologický, vyráběný na rostlinném základě.


Zaručuje, že hoří krásným a přirozeným plamenem. Asi nepřekvapí, že bio krby se prodávají za různou cenu. Záleží na tom, zda jde o krb nástěnný , nebo vestavěný, jestli je bio krby designový, za jakého materiálu je vyrobený a jaké funkce přináší. Aktuální cena designového přenosného bio krbu zde.


Marseille bílý - biokrb závěsný. Nástěnný bio krb pro zavěšení na zeď ve stylovém zaobleném provedení dekor bílá. Tento bio krb je vyrobený v Německu za použití kvalitních materiálů a ruční práce ve stylovém designu, je lakovaný speciální kvalitní práškovou žáruvzdornou barvou.


Vybírejte si Krby podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Cocoon Vellum - nerezová ocel, nástěnný biokrb. Díky ušlechtilé nerezové oceli může být bio krb Vellum umístěn také v exteriéru.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze