Montáž termostatické hlavice

Montáž termostatické hlavice

R46 R46 R4na termostatický ventil - montáž hlavice R468H, R460H, R470H na termostatický ventil Mx - montáž redukcie R443H. Montáž termostatické hlavice 1. Odšroubujte a sejměte ochrannou krytku z termostatického ventilu. Cvaknutí znaméná, že je hlavice připevněna.


Přitom její cena není o moc vyšší než cena klasické termostatické hlavice. Postup montáže termostatické hlavice. Termostatickou hlavicí otočte zcela doleva na nejvyšší číslo na stupnici (maximální otevření ventilu). Aby vše opravdu fungovalo, musí mít ventil i hlavice určité, přesně stanovené podmínky pro svou funkci.


Je vhodné dodat se vší vážností, že bez něj nikdy nesplní termostatické hlavice to, co. Otáčením termostatické hlavice proti směru hodinových ručiček nastavíme maximální hodnotu, v tomto případě se jedná o pozici 5. Opatrně nasadíme termostatickou hlavici na termostatický radiátorový ventil a pomocí rýhovaného kroužku přišroubujeme termostatickou hlavici k termostatickému radiátorovému ventilu. Pokud máte pocit, že Vám termostatický ventil nefunguje správně a radiátor netopí, jednou z možných příčin je i nefunkční termostatická hlavice. Pokud máte termostatické hlavice s převlečnou maticí, tak tady je jednoduchý návo jak si vyměníte termostatické hlavice sami.


Montáž termostatické hlavice

Jen musíte vědět, jestli máte termostatickou kapalinovou hlavici na závit nebo nacvakávací systém (klik-klak). Poruchy – příčiny – odstranění. Princip fungování termostatické hlavice. Podstatnou části termostatické hlavice je její část s kapalnou látkou s velkou objemovou roztažností. Kdykoli dojde ke zvýšení teploty, látka zvětší svůj objem a zatlačí na kuželku termostatického ventilu, který se „přiškrtí“ či zcela uzavře.


Jakmile dojde k poklesu. Pro přímou montáž lze použít pouze termostatické hlavice s připojovacím závitem M × 5. Rychlá montáž bez nářadí pomocí převlečné matice. Potřeboval bych poradit ohledně demontíže termostatické hlavice.


Montáž termostatické hlavice

Jde o termostatickou hlavici K firmy Heimeier. Dodání a montáž - nízko odporové termostatické ventily např. Hlavice pro radiátory) Hodnocení produktu:. Přístupný přes mobil MAX! P Opatrně odstranímeplastovou krytku.


Termostatické hlavice jsou zařízení, které dokáží regulovat vytápění vašeho domova. Termostatická hlavice COSMO má moderní design, ergonomické držení a také hygienické provedení. Náročné spotřebitele většinou zaujmou termostatické sprchové hlavice Kimura, které jsou charakteristické luxusním vzhledem.


Dobrý kompromis z hlediska užitné funkce i ceny představují termostatické baterie českého výrobce Metalia, na které také sází čím dál více zákazníků. Elektronické termostatické hlavice se montují na mechanický ventil topného tělesa našroubováním a ventil ovládají stejným způsobem jako mechanické termostatické hlavice. Není tak nutné zasahovat do topného systému a lze jejich montáž provádět i během topné sezóny. Všetky termostatické hlavice tejto série majú nastavenie s protimrazovou ochranou a možnos ť blokovania nastavenia a obmedzenia rozsahu nastavenia. Není potřeba žádné rekonstrukce ani rozpojení topného okruhu – stačí jen odšroubovat stávající termostatickou hlavici a našroubovat novou.


Umožňuje vlastné prestavenie pre montáž na ľavú alebo pravú stranu vykurovacieho telesa , obe možnosti je možné teda realizovať pomocou jediného typu hlavice. Ventil v koupelně nechat zcela otevřený!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze