Krbová kamna thorma falun

Stále populárnější krbová kamna s výměníkem Thorma Filakovo můžete připojit do stávajícího nebo nového teplovodního rozvodu připojení (radiátorů), nebo zásobníkového ohřívače vody. Zde jsou instrukce jak povolit JavaScript ve Vašem webovém prohlížeči. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. W, regulovatelný v rozmezí až kW a jsou schopna vytopit prostor o objemu až 1mpři spotřebě 2. Použití je pro vytápěný prostor od 90maž po 170mpodle tepelných ztrát objektu. Jsou to jednošachtová topidla, která mohou sloužit jako hlavní zdroj vytápění, nebo mohou být náhradním zdrojem vytápění v přechodových obdobích, nebo jako podpora hlavního topení v době hlavní topné sezóny.


Krbová kamna thorma falun

Verze TOP mají zadní i horní vývod kouřovodu. Boky kamen jsou v elegantním provedení smalt vínovo červený. Thorma Falun II černá - boky vínově červené - krbová kamna.


Topeniště kamen je obložené šamotem, litinový rošt, popelník, možnost napojení na externí přívod vzduchu. Přiznám se, že také nevím, co si představit pod pojmem jednošachtová kamna. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dvouplášťová ocelová krbová kamna od oblíbeného slovenského výrobce kamen Thorma.


Krbová kamna thorma falun

FALUN černá - krbová kamna. Konvekční krbová kamna dvouplášťová od oblíbeného slovenského výrobce kamen Thorma. Možnost napojení na externí přívod vzduchu. Kamna jsou vhodná i pro nízkoenergetické domy a novostavby. Tradice značky THORMA trvá již více než 1let.


V kombinaci s moderní technologií spalování Vám krbová kamna zaručí efektivní vytápění a dostatečnou tepelnou pohodu. Thorma výroba je firma vyrábějící krbová a kachlová kamna , sporáky na tuhá paliva, kotlové soupravy, ohřívače vody apod. Cca výroby se prodá na Slovensku a zbylých jde na vývoz. Kamna Thorma jsou levná při zachování vysoké kvality.


Můžete si vybrat z široké nabídky modelů - malá kamna na tuhá paliva, velká krbová kamna , dále jsou oblíbená kachlová kamna Thorma a sporáky na tuhá paliva. Vyberte si kamna a sporáky značky Thorma z našeho on-line katalogu. Kamna patří mezi tradiční výrobky společnosti THORMA a jsou vyráběny ve Fiľakovo již přes let. Konstrukce kamen je zaměřena na funkčnost a spolehlivost. Při výrobě používáme kvalitní slovenskou ocel určenou na lisování a smaltování.


Díky tomu plášť ohniska vydrží desítky let. Smaltovaný povrch odolá. Detailní popis produktu. Keramický obklad a keramická vyzdívka topeniště přispívá k dlouhé době hoření, a vysoké účinnosti. U těchto krbových kamen se novou konstrukcí významně prodloužila doba mezi přikládáním.


V kamnech THORMA BOZEN w můžete topit dřevem, briketami nebo uhlím. Dvířka pro přikládání i od popelníku jsou litinová. Krbová vložka Thorma se zaob.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod