Dotace na pasivní dům

Dotace na pasivní dům

Půl milionu se hodí při stavění vždycky. Obzvlášť když na oplátku musíte jen postavit kvalitně udělaný a promyšlený dům - tedy pasivní dům. Vícenáklady se však pohybují jen mezi až oproti běžným stavbám. Dům se nestaví na pět ani deset let a každý, kdo si umí spočítat dva a dva a myslí alespoň trochu do budoucna.


Dotace na pasivní dům

Pojem výstavba v pasivním energetickém standardu je u veřejnosti známá pod zjednodušeným pojmem pasivní dům. Podmínky pro přidělení dotace jsou však v tomto směru mírnější. Naše firma má 1 úspěšnost v získání dotace pro své zákazníky. Jedná se o splnění podmínek dotačního programu NZÚ pro rodinné domy v oblasti podpory B ( dotace na výstavbu nových rodinných domů s velmi nízkou energetickou náročností). Na novostavbu rodinného můžete získat celkem na sobě nezávislé dotace.


Na celý dům – pokud bude splňovat parametry pro oblast dotace B - pasivní domy. Na solární kolektory – i když nebude novostavba pasivní , lze žádat i pro rekonstrukce. Na fotovoltaiku – i když nebude novostavba pasivní , lze žádat i pro rekonstrukce.


ALEŠ MAKOVÝ ARCHITECTS GROUP) Provádíme architektonické studie jakékoliv rozsahu a velikosti, projektujeme rádi nízkoenergetické a pasivní domy, vyřizujeme dotace na rekonstrukce a novostavby rodinných domů, měříme blowerdoor testy, projektujeme a vyřizujeme dotaci na technologii pasivních domů tzn. Základní informace a principy. Naše služby Školení, kurzy, poradenství. Přednášky, stáže a exkurze do pasivních domů. Pasivní dům ročně spotřebuje maximálně kilowatthodin na metr čtvereční vytápěné plochy.


Pasivní dům je dražší díky použití kvalitnějších komponent a větší preciznosti jak ve fázi návrhu, tak při samotné realizaci. Rozhodně není pravda, že pasivní domy jsou překombinované, složité stavby. Cíl je právě opačný: důraz je. Jak zažádat o dotaci na pasivní dům ? Na rodinný dům lze uplatnit jen jednu žádost a je vhodné je už od začátku zpracovávat projekt na výstavbu domu tak, aby odpovídal požadovaným parametrům. Poskytujeme kompletní podporu pro čerpání dotací „Nová zelená úsporám“.


Dle technologické výbavy domu je možno čerpat dotace na použité technologie až do výše z celkových nákladů. I prosklený dům může být pasivní a získat dotace Zelená úsporám 8. Při plánování domu je dobré mít referenci na architekta a znát jeho realizované projekty. V této oblasti podpory jsou podporována opatření prováděná zejména na obálce budovy, která vedou ke snížení energetické náročnosti stávajících rodinných domů, jako je např. Dotace na dům Zateplení.


Díky této podpoře získáte pasivní standard domu za velmi výhodných podmínek. Můžete se při tvorbě svého pasivního domu rozhodnout, na jaké parametry se chcete dostat, a tím ovlivnit výšku získané dotace. Jak stavět pasivní dům.


Dotace na pasivní dům

Podrobné informace o projektování a stavbě pasivního domu krok za krokem. Vhodné pro investory i odborníky. Pro klienty Ekonomických. Oficiální nezávislé materiály Centra pasivního domu.


Získejte dotace na váš dům. Naše pasivní domy splňují podmínky dotačního programu Ministerstva životního prostředí. První pasivní dům , který má šanci získat dotace Pasivní dům svému majiteli šetří náklady na energie, které by vynaložil v klasickém domě.


Přehledný souhrn postupu Jak získat dotaci na pasivní rodinný dům v rámci programu Nová zelená úsporáDobrý den, chtěl bych se zetpat, jaký je postup pro získání dotace na novostavbu - chci stavět rodinný dům. Investor rodinného domu v Borku u Českých Budějovic měl tu nejlepší referenci, vlastní zkušenost – vyrostl v domě, který rodičům navrhl stejný architekt. Vybírejte z více než projektů pasivních domů, nízkoenergetických domů a aktivních domů.


Myslete do budoucna a plaťte méně za vaše bydlení.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod