Prodám stará kachlová kamna

Výška kamen je cca 2cm. Některé díly bohužel praské, kovová dvířka zrezlá. Foto v sestaveném stavu není k dispozici, ale odborník si snad poradí, kachle jsou nějak označené. Nejsem schopen posoudit, zda je možné je zp. Udirna bez topeniste, nutno dodat vlastní nebo stará kamna.


Prodám stará kachlová kamna

K odběru v Poděbradech. Parametry: Kachlová kamna Vysočanka Kabourek – hladké kachle mají jmenovitý výkon kW, účinnost , průměrná teplota spalin je 1°C. Provozní tah kamína je Pa. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů stará kamna. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Všechny úchytky původní - mosazné a keramické. Kuchyňská linka obsahuje veškeré spotřebiče jako jsou: kamna se sklo keramickou deskou,myčku,digestoř,dřez a baterii a malou lednici s malým mrazákem. Vhodné jako dekorace nebo pro sběratele. Je na nich vidět časté používání.


Prodám stará kachlová kamna

Prodám kuchyňskou linku do tvaru U. Vice fotek samozrejmosti. Pouze osobni predani Chrudim. Mozna vymena za armadni material nebo stare motorky, dily. Rozměry šíře 63cm, hloubka 52cm, výška 195cm. Pár slov o obchodu či obcho.


Prodej stará kachlová kamna , pec, v dobrém stavu. Obec Dobrovice (Mladá BOleslav). Kamna mají nový šamot, potřebují upravit venkovní spáry. Na ceně je možné se dohodnout. Jedny jsou částečně rozebrány.


Zachovalá a zatím funkční. Pro přepravu je ale nutné je rozebrat. Stojí na soklu, ale mám k nim i čtyři nohy ze stejného materiálu jako kachle.


Kupující si musí kamna rozeberat sám a odvést. Projděte si inzeráty prodam stara kamna na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Dobry den, prodam starozitna kachlova kamna.


Kamna jsou plne funkcni,bylo s nimi pritapeno jeste tento rok v zime. Jedina vada je prasklina na dvirkach (viz foto),jinak je vse v puvodnim stavu. V pripade zajmu je nutno dojet a rozebrat si je. Pri rychlem jednani moznost domluvit se na cene.


K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Přidat inzerát Prodam stara kamna. Cena je urcite k jednani.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod