Abx tartu 5

Abx tartu 5

For an efficient combustion process it is necessary to provide for a constant supply of air. If it were not so, the heating system would be very inefficient, the production of both the flue gas and the emission generation would increase and the stove glass would be stained with smoke. There are no reviews yet. Krbová kamna jsou vybavena funkcí trojího spalování.


Nechybí možnost připojení CPV (Centrální přívod vzduchu) ani připojení horního či zadního kouřovodu. Výhodou těchto kamen je možnost otáčení tělesem kamen v rozsahu až 110°. Plamen lze tedy sledovat z místa, které si sami vyberete. Kamna dosahují vysoké účinnosti až , což má příznivý vliv na spotřebu paliva.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Jedná se o dvouplášťová ocelová kamna, ohniště je vyloženo vermeculitem, rošt je litinový. Plieninė krosnelė su muilo akmens apdaila, pilku korpusu tinkanti papildomam ir pagrindiniam šildymui. Krosnelės apačioje yra malkinė.


ABX Tartu od 59€ - Heureka. Využijte mimořádných výstavních slev na kamna značky ABX ! Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vytopí prostor o objemu 50–140m3.


Pro spalovací proces je potřeba zajistit stálý přísun vzduchu. Kdyby tomu tak nebylo, bude samotné topení neúčinné, stoupne produkce spalin a emisí a sklo kamen by se špinilo kouřem. Didesniam namų plotui apšildyti puikiai tiks Tartu krosnelė, garantuojanti ne tik pageidaujamą šilumą, bet ir patogų naudojimą. Patvarus, iš plieno pagamintas, įrenginys yra nedidelis, tad neužims daug vietos.


Abx tartu 5

Jejich energetická účinnost je. Su oro pritekėjimo jungtimi. Viršutinis arba galinis dūmtraukio pajungimas. Galima metalo, smėlio akmens, muilo akmens arba keramikos apdaila. Kamna je možno napojit na přívod vzduchu z. Krāsns ABX TARTU ar smilšakmens apdari, 7kW.


AR PVN Pievienot grozam Svars, kg: 1Augstums, m9Dziļums, mm 3Platums, mm 5Ražots no Tērauda Apsildāmā platība, m2. Velké prosklení umocní pohled do plápolajícího ohně. Přiváděný vzduch napomáhá dokonalému spalování a zajišťuje extrémně čisté spaliny, které minimálně znečišťují životní prostředí. Jedná sa o dvojplášťová oceľová pec, ohnisko je vyložené vermeculit, rošt je liatinový. Kamna Tartu rovněž disponují terciálním přívodem vzduchu pro spalování.


Galimas tik viršutinis dūmtraukio pajungimas. Su metalo, smėlio akmens, muilo akmens arba keramikos apdaila. Nusiųsti prekės aprašymą draugui: ABX TARTU - modernaus stiliaus plieninė, konvekcinė kieto kuro krosnelė su atvira malkų dėtuve ir vermikulito plokštėmis degimo kamero. Kouzlo živého ohně v interiéru poznal už asi každý z nás. Chcete-li jej mít doma, pořiďte si krbová kamna.


V jednoduchosti je síla, jednoduchý vzhled je efektní a neokouká se. Scan-line - Mistr mezi kamny! Akční cena je platná do: 30. Zboží nelze zakoupit online, pro nákup a objednání produktů prosím navštivte nejbližší koupelnové studio Ptáček.


Abx tartu 5

Pokud máte zájem o cenovou nabídku nebo technické informace, vložte výrobek do poptávkového formuláře.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod