Roury ke kamnum

Covid-- Doručování do vyšších pater, uzavřených prostor a do míst s vyšším počtem lidí není možné. Nedílnou součástí kamen a jejich instalace jsou jistě kouřovody, včetně kolen a různých redukcí. Většinu nejprodávanějších typů máme skladem a připraveno k expedici s objednanými kamny.


Jsou vyrobené z kvalitní oceli za dodržení nejpřísnějších podmínek. Hrají důležitou roli při odvodu spalin od spotřebiče paliv. Při odvodu by nemělo docházet k velkým ztrátám tlaku a tepla a proto by měly mít kouřovody co nejméně změn směru. Provozní informace V současné době budou naše maloobchodní prodejny Ploskovice a Merboltice sloužit pouze jako výdejní místa pro e-shop, jehož provoz není nijak omezen a telefonní objednávky.


Roury ke kamnům Největší specializovaná prodejna v ČR. Délka je u kouřových rour udávána celková. KAMNÁŘSTVÍ: Nabízíme zakázkovou stavbu krbů, kachlových kamen a sporáků od návrhu až po realizaci.


Příslušenství pro krby a kamna koupit o objednat u OBI. Silnostěnné kouřové roury a kolena ke krbovým kamnům z ocelového plechu. Roury a kolena jsou natřeny žáruvzdornou barvou.


Dále jsou vyráběné ze silnostěnného plechu 5mm. Díky tomu odolávají teplotě až 600°C a mají dlouhou životnost. Vždy jsou z jedné strany nalisované, aby šly nasunout jeden na druhý. Estetický vzhled zajišťuje.


Jednotlivé díly jsou určeny pro realizaci odkouření a spojení mezi spotřebičem a komínem. Maximální provozní teplota 400°C. Kouřovody trubky a kolena k napojení kamen. Odstupová vzdálenost od.


Kouřová roura slouží k odvodu spalin z krbů a kamen. Je vyrobena z ocelového plechu o tloušťce mm. Průměr roury je 1mm, délka m. Roura je kompatibilní s kouřovým kolenem, růžicí, zděří a víčkem z ocelového plechu o stejné tloušťce a stejném průměru. Výhodou silnostěnných kouřovodů je dlouhá životnost. Ke krbovým kamnům neodmyslitelně patří i komín.


Abyste je mohli napojit na komínový průduch musíte si vybrat tu správnou kouřovinu. V naší nabídce naleznete široký sortiment kouřových rour silnostěnných, kolen, zděří, růžíc, víček, redukcí, přechodů a dalšího příslušenství. To vše v různých rozměrech a. To proto, že komíny obvykle mívají výrazně vyšší tah než potřebujeme a klapkou se jeho tah dá snížit.


Navíc tah komína se v čase mění podle počasí, někdy potřebujeme topit víc, jindy míň a tehdy přijde ke slovu kouřová klapka. I kdyby se později ukázalo, že klapku nebudete využívat, tak to ničemu nevadí. Dalším vhodným příslušenstvím pro teplovodní kamna nebo krbovou vložku jsou termostatické ventily zajišťující správný provoz teplovodního výměníku.


Kouřovina je vyrobena z kvalitního černého plechu o tl. Nabízíme kouřovody o průměru od 1do 2mm, roury , žaluzie, kolena, komínové stříšky a přechodky kouřovodu a redukce komínu za příznivé ceny. Pokud si nevíte rady s napojením, neváhejte mě kontaktovat, ráda poradím.


Nabízíme Vám kompletní příslušenství, které jsme rozdělili do kategorií izolační šňůry a těsnění, šamotové desky a doplňky, komínové růžice a štětky, komínové kartáče, vysavače popela včetně příslušenství, uhláky, lopatky a pohrabáče, zástěny za kamna, rošty do krbů a kamen, pláty ke kamnům. Nabízím NOVÉ kouřové roury ke kamnům, průměr 1mm, délka m, smaltované bílé vhodné do interiéru ke kuchyňským kamnům. Dvě jsou v top stavu, na třetí trochu vidět zezadu “šev”, jinak OK. Krbové nářadí je praktický dekorativní doplněk ke krbovým kamnům. Použití: pro kamna s vývodem kouřovodu 1mm a vstup do komína 1mm.


Roury ke kamnum

Základní roura pro stavbu kouřovodu. Objednávejte kouřové roury z kvalitních materiálů.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze