Bezdrátová hlavice

Bezdrátová hlavice

Honeywell Evohome HR9 bezdrátová termostatická hlavice. Její použití přináší komfort a úspory energií n. Bezdrátová digitální termoregulační hlavice se servopohonem pro regulaci topného tělesa. Termoregulační hlavice může pracovat autonomně, podle vnitřního, vámi nastaveného programu nebo v bezdrátovém režimu, kdy je řízena centrální jednotkou.


Hlavice snímá aktuální teplotu interním čidlem a podle rozdílu s. To znamená, že můžete nastavit všechny hlavice Living connect najednou, a vytápění může být tak regulováno místnost po místnosti. Vyberte menu Pro profesionály a potom položku Technická literatura. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.


Bezdrátová hlavice air pro precizní regulaci vytápění, chlazení, větrání ve Vašem chytrém domě od Loxone. Tichý provoz, skvělá výdrž,. Bezdrátová termostatická hlavice Evohome HR92EE určená pro připojení k řídící jednotce EvoTouch-WiFi. Hlavice je snadno ovladatelná s velkým podsvíceným displejem. Je kompatibilní s většinou běžných ventilů Danfoss, Comap a Herz.


Bezdrátová hlavice

Možno autonomní funkce i funkce v systému Pocket Home. CC-RT-BLE-EQ bluetooth Inteligentní Bluetooth termostat eqiva se jednoduše nainstaluje místo vašeho současného termostatu. Díky snadné instalaci a intuitivní obsluze prostřednictvím aplikace pro smartphony vám pomůže cíleně regulovat pokojovou teplotu v domácnosti a ušetřit tak až nákladů na energii. Netatmo Radiator Valves - termostatická bezdrátová hlavice.


Teplotu na jednotlivých hlavicích můžete nastavit ručně přímo na termostatu, nebo dálkově pomocí aplikace ze svého chytrého telefonu, tabletu, nebo PC. JB-150N-HEAD Bezdrátová ventilová hlavice. Slouží k ovládání ventilu radiátoru nebo podlahového topení. Hlavici lze v totmo syystému uzamknout z prostředí mobilní aplikace Homematic IP.


Bezdrátová hlavice

Všechny ovládací prvky na hlavici se tímto stanou neaktivní a hlavici tak můžete ovládat jenom vy. Bezdrátová EnOcean hlavice. Termostatická hlavice Bosch bezdrátová.


Zapněte EnOcean Monitor. V monitoru, klikněte na „Učit“. Zmáčkněte několikrát na tlačítko „učit“, aby se aktor rozpoznal.


Vyberte aktor a dejte mu jméno, typ a nakonec klikněte na vytvoř. Hlavice může pracovat autonomně (podle vnitřního, Vámi nastaveného programu) nebo v bezdrátovém režimu, kdy je řízena centrální jednotkou. Moderní ergonomický design.


Vzdálené ovládání přes EvoHome nebo chytrý telefon. Minimalistický design – vhodný k umístění kamkoli. Jednoduché resetovací tlačítko. Montáž je snadná a rychlá. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. LCD Ovládá polohu ventilu podle požadované teploty určené z PH-BHD nebo z PH-CJ37.


Vlastnosti bezdrátové digitální hlavice PH-HD03: je prvek ovládající ventil na radiátorovém topení.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze