Solární sprcha sunny de luxe

Solární sprcha sunny de luxe

Nabízíme Vám nové modely běžně prodávané v západní Evropě i zámoří. Ne starý výběhový typ Standard. Zahradní solární sprcha Sunny využívá zdarma sluneční paprsky k ohřevu vody v zásobníku. Prostě všude tam kde vzniká požadavek či přání na zajištění teplé vody v místě bez dosahu zdroje el. Ideální sprcha k Vašemu bazénu, na Vaši zahradu nebo ke karavanu do kempu.


Solární sprcha sunny de luxe

Bez nutnosti stavebních prací. Tento model je již nahrazen nástupcem- solární sprchou Sunny Style - navíc ve možných barvác. Solární zahradní sprcha je vhodným doplňkem bazénů, zahrad a rodinných domků. Hliníková solární sprcha De Luxe má moderní až luxusní design.


Navíc má v sobě ve spodní části tělesa zabudovaný ventil pro opláchnutí chodidel. Luxusní nádech této sprše dodává i na pevno zabudovaný sprchový „talíř“. Velmi komfortní a stylová verze solární sprchy od italského výrobce G. Solární sprcha GF SUNNY STYLE PREMIUM světle zelená G. Sprcha je s nastavitelnou výškou a. Navíc teplotu vody si můžete sami regulovat. Je třeba si léto užít plnými doušky a solární sprcha na zahradu, je to pravé osvěžení do horkých letních dnů. Tělo solární sprchy je koncipováno jako zásobník, který pojme až litrů vody.


Voda je následně zahřátá. Slunce ohřívá základový kužel sprchy na teplotu cca 60°C a uživatel si tuto teplou vodu směšuje s vodou studenou na příjemných cca 30°C. Máte zahradu, ale z finančních důvodů si nemůžete pořídit vlastní bazén?


Výhodou je jednoduché zapojení jen na studenou vodu z vodovodu. Každá solární sprcha obsahuje zásobník. Ohřev vody k bazénu, solární sprcha , PEX. Kup teď 5Kč s dopravou 7Kč.


Zboží je možné převzít v Plzni na Slovanech v době od 11h do 17h. Nebo po domluvě v Plzni Bolevci. Po dohodě možno i poštou. Solárna záhradná sprcha je vhodným doplnkom bazénov, záhrad a rodinných domov.


Navyše má v sebe v spodnej časti telesa zabudovaný ventil pre opláchnutie chodidiel. Luxusný nádych tejto sprche dodáva aj napevno zabudovaný sprchový tanier. Nová solární sprcha schopná pojmout až l vody.


Solární sprcha sunny de luxe

Vybírejte si Bazénové sprchy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Využívá sluneční paprsky k ekologické výrobě teplé. Zahradní sprcha solární Sunny Style: doručení domů nebo na prodejnu. Je to vak z černého PVC, který se ohřívá slunečním zářením. V nabídce pro vás máme solární sprchu v provedení 10L, 20L a Litrů.


Ekupectví jako první v ČR přineslo na náš trh v zahraničí již osvědčený model Sunny De Luxe. Je možná dodať približne 60. Ohrev vody do °C, ktorá sa potom zmieša s vodou studenou.


Vyberajte si Bazénové sprchy podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod