Elektrický strouhač

Elektrický strouhač

Complete assortment from Kosta Boda online. Last chance to buy the discontinued items from Kosta Boda. Tento praktický pomocník vás nadobro zbaví zdlouhavého krájení potřebných surovin. Stovku našich prodejen jsme proměnili ve výdejní místa.


Elektrický strouhač

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Inovativní přístroj zastřešený patenty!


Free Shipping Available. Check Out Figurines on eBay. Fill Your Cart With Color today! Vybírejte si Struhadla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Poradí s tvrdými kusy zeleniny, ale i se sýrem, oříšky a ani strouhanka není problém. Užijte si dokonalé výsledky, zbaví vás zdlouhavého krájení a. Nenechte si pokazit kuchtění ručním krájením či strouháním. Opatřete si elektrický kráječ zeleniny a přípravy na vaření se značně zkrátí. Použijte elektrický strouhač na brambory, mrkev, sýry, ořechy, suché rohlíky, ovoce či další potraviny a jídlo bude hotové v rekordním čase.


Moderní přístroje jsou. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Elektrický strouhač Gallet Catenoy RAT 7bílý.


SaladMaker dokáže zeleninu, sýr či salám krájet na plátky, na jemné proužky nebo nasekat přímo do salátové mísy, hrnce nebo pánve Wok. S diskem Julienne XL dokážete nyní krájet i brambory na hranolky. Kuchyňský strouhač Salad-to-go značky WMF je skvělým způsobem, jak si připravit čerstvý a zdravý salát na cesty. S tímto kompaktním pomocníkem nakrájíte všechny druhy ovoce a zeleniny: mrkev, zelí, ale i tvrdé suroviny jako ořechy.


Praktický elektrický strouhač Ariete Art 4Grati si najde uplatnění v každé kuchyni. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Elektrický strouhač

Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Výrobce: SENCOR Doba dodání: ihned Kráječ Speciální kráječ a struhadlo na ovoce a zeleninu Může krájet, řezat a strouhat Dodávané příslušenství: kusů vyměnitelného příslušenství zaručuje perfektní pracovní výsledky - Kráječ na tenké plátky vhodný pro krájení brambor na smažení lupínků, nebo ovoce a zeleniny na zdobení různých jídel apod. Všechny informace o produktu Struhadlo TEFAL MB756Gelektrický strouhač - MB756G3 porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze TEFAL MB756Gelektrický strouhač - MB756G31. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte.


Elektrický strouhač

Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Na Váš dotaz se budeme snažit odpovědět co nejdříve, zpravidla do druhého pracovního dne od odeslání zprávy. Snadno a rychle nastrouhá, nakrájí či namele zeleninu, ovoce, sýry i ořechy.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze