Nástěnný biokrb

Nástěnný biokrb

Dokonalé krbové řešení může být jednoduché a luxusní zároveň Bezpečné, krásné, přirozené, a hlavně zdravé krby? Krb, který neprodukuje žádné škodliviny, odpady, kouř ani popel, přitom je možné zavěsit jej na stěnu a zútulnit tak jakoukoli místnost, to je nástěnný biokrb. Výroba s důrazem na nejvyšší kvalitu, certifikát TÜV.


Nástěnný biokrb

Bez kouře, bez spalin, bez popela, bez zápachu, bez komínu i bez dřeva. Pouze příjemný, otevřený oheň. Biokrby jsou moderní alternativou pro každou domácnost. Nepotřebují komín, palivo do nich je ekologické, takže nevypouští spaliny a je bez sazí. Vyberte si stolní, volně stojící nebo závěsný krb na zeď a užívejte si uklidňující pohled do živých plamenů.


Největší výběr biokrbů najdete na FAVI. Součástí hořáku je nerezový po. Vážení zákazníci, e-shop funguje bez omezení. Vaše zásilky jsou nadále standardně doručovány přepravními společnostmi.


Z důvodu ochranných opatření přepravních společností není možné využít platební metodu formou dobírky. Příjďte na discord pokecat! Objem každého hořáku je 1l. Bio krb se dodává v černé barvě.


Je možné objednat sklo. Díky svému výkonu se hodí do větších prostor. Jedná se o velmi elegantní bio krb klasických, moderních tvarů. Toto zboží bylo doprodáno a vyřazeno z nabídky.


Výrobce je dále nenabízí. Conmoto Doramar Dje nástěnný bio krb s nerezovou čelní plochou. Vauni Shadow nástěnný bio krb se sklem. Plochý design krbu vytváří dojem, že se jedná o krb vestavěný. Unikátní bezpečnostní sklo kryjící přední část krbu je současně elegantní i praktické, může chránit před plamenem, lze ho snadno otevřít a získat tak přístup k hořáku.


V jeho nitru se nachází certifikovaný úsporný hořák s délkou plamene cca cm. Hořák má možnost plynulé regulace výšky plamene a spotřeby paliva. Vybírejte si Krby podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Cocoon Vellum - nerezová ocel, nástěnný biokrb.


Nástěnný biokrb

Díky ušlechtilé nerezové oceli může být bio krb Vellum umístěn také v exteriéru. Zařízení potěší nejen po estetické stránce, ale díky opravdovému plamenu do svého okolí vydává i teplo. Je předurčen k zavěšení na stěnu, případně k zabudování do prostoru ve stěně. Má spíš menší rozměry, díky. Krby bez komínu, kouře, zápachu a hlavně bez práce.


Jako každé hořicí medium,tak i etylalkohol při hoření produkuje oxid uhličitý. Vyžaduje tedy i připojení na odtah spalin. Když si šetrný člověk spočítá efektivitu ohřevu okolí,zjistí,že na korunu energie zaplatí asi 10x tolik,než u plynového topidla. U nás nakoupíte biokrby různých tvarů a designů.


Biokrb je biozařízením jen podle reklamy. Krby skladem umíme doručit už v den objednávky! Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod