Mezipřírubová zpětná klapka

Mezipřírubová klapka pro pitnou vodu Abo Valve 624B050. Zpětné klapky, nízká cena, zpětná klapka KSB, ABO, AHP, Giacomini. V našem prodejním sortimentu najdete zpětné klapky z šedé a tvárné litiny, z oceli, nerezové oceli a mosazi, případně jiných materiálů. Na přání zákazníka je možno dodávat klapky se zařízením k tlumení rázu.


Mezipřírubová zpětná klapka

Používá se pro distribuci vody, plynných médií a podobně. Potřebujete poradit se sortimentem nabízeného zboží v oblasti mezipřírubových zpětných klapek? Korozivzdorná ocel austenická. Zpětná klapka DN ABO VALVE 824F065.


Více než let s Vámi! Dovolujeme si Vám nabídnout průmyslové armatury a potrubní díly za velmi dobré ceny. Armatury a potrubní díly připravujeme na zakázku dle požadavku komplet včetně požadovaných záruk se zajištěním záručního a pozáručního servisu včetně tlakových zkoušek dle ČSN EN.


Mezipřírubová zpětná klapka

Kotoučová zpětná klapka se středícím kroužekem pro umístění mezi dvě příruby. Vyhovuje normám DIN, UNE, ANSI, BS atd. Je vhodná pro kapaliny, plyny a páru. C Technická dokumentace Montážní předpisy L10. Dodáváme široký sortiment uzavíracích klapek z hlediska konstrukce, připojení, ovládání, a proudícího média.


Klapky uzavírací a škrtící. Měkkotěsnicí bezpřírubová zpětná klapka s děleným diskem. Soubory cookies nám umožňují poskytovat vám kvalitní služby.


Jaké- koli ovlivňování této rovnováhy, např. Uzavírací klapka - mezipřírubová , série 6verze B ,DN-1,PN-,(pro plyn ). Je to mnohdy důvod vzniku hydraulického rázu v. Je určen pro vodu a jiné neagresivní kapaliny a plyny. Internetové ceny, ceník. Těleso z šedé litiny, klapka z ušlechtilé oceli.


Název Kód MJ Cena s DPH Množství. Uzavírací mezipřírubové klapky HS4jsou plně servisovatelné – výměnná manžeta, disk i hřídel K ovládání je možno použít páku, převodové kolo i servopohon. Oblast použití: Rozvody tepla, chladu,CZT, průmyslové. K dispozici jsou následující provedení: BRA. MEZIPŘÍRUBOVÁ VODOROVNÁ ZPĚTNÁ KLAPKA , SÉRIE – PR.


Mezipřírubová zpětná klapka

WAFER SWING CHECK VALVE. Varianta, Kó Cena bez DPH. Uhlíková ocel upravená zinkováním. Provozní látkou může být vzduch, topné.


Vyplněním e-mailu souhlasíte se zasíláním newsletteru společnosti ARMATURY Group a. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat v patičce každého e-mailu. Bezpřírubová zpětná klapa BZK. Celomosazná zpětná klapka s plovákem.


S pružinou pro svislou i vodorovnou instalaci, PN 1 max. Certifikovaný výrobek na pitnou vodu. Vše na bazény koupíte v e-shopu Bazenonline.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze