Hoxter haka 63 51wa

S touto vložkou dokážete pohodlně vytopit celý dům. Bezroštové spalování umožňuje úplné dohoření paliva a zvyšuje účinnost hoření. Zadní pevná dvířka, která jsou zabudována do zadní stěny ohniště, slouží k obsluze ohniště z. Ponúkame vám dizajn, projekt a realizáciu krbov, pecí, komínov a mnoho ďalšieho – navštívte naše krbové štúdio v Bratislave a nechajte si vytvoriť cenovú ponuku na mieru. Vyberte si krbové štúdio na ktoré sa viete spoľahnúť.


Hoxter haka 63 51wa

Stavíme teplovzdušné krby, teplovodní krby a krbová kamna, přesně podle přání zákazníků. They are also a pleasure to use, way more efficient and do not suck huge amounts of cold air through your home. Advanced modern stoves are part of the solution to improving our air quality.


We think its also time to Ban open fires in cities. Focare de termosemineu Semineele prevazute cu focar de termosemineu confera o caldura ambientala optima, o eficienta crescuta, in timp ce iti ofera si o vizibilitate asupra focului. Naší filozofií je autenticita a vzájemná důvěra s obchodními partnery. Hoxter židiniai sumažinto gylio S-LINE.


Snažíme se dodržovat tradiční hodnoty, fungovat jednoduše a efektivně. Se svými obchodními partnery. Plášť vložky není izolovaný. Podíl výkonu do vody je cca , tj.


Připojovací ventily jsou na obou stranách krb. Na ploše prodejny vystavujeme až 1druhů krbů, kamen a sporáků českých i zahraničních výrobců. Realizujeme stavby teplovzdušných a teplovodních krbů, akumulačních krbů a kamen, kachlových sporáků a tahových akumulačních kamen.


Hoxter haka 63 51wa

Krbová vložka s topeništěm vyloženým žárobetonem. Vzhledem k technické náročnosti důrazně doporučujeme instalovat produkt spolu s obestavbou naší firmou, která se specializuje na stavbu. Masivní izolace topeniště, dvojité prosklení a cca 100kg akumulační vystýlky topeniště podporuje kvalitu spalování. Nominální výkon kW, z toho výkon do vody 1kW ( ). Snadné ovládání - Topeniště produktů HOXTER jsou natolik těsná, že oheň okamžitě reaguje na sebemenší pohyb ovládací páčky.


Vysoká provozní teplota v topeništi nijak neovlivňuje bezpečnost a komfort ovládání. Ovládací prvky byly konstrukčně navrženy tak, aby se během provozu přirozeně ochlazovaly. Tento ochlazovací efekt je umocněn použitím vhodných.


Hoxter haka 63 51wa

Palamisilman ohjaussysteemi onkin suunniteltu niin, että esilämmitetty ilma virtaa myös lasin ohi muodostaen verhon, joka suojaa lasia noke. Nabízíme volný prodej a instalace krbových vložek i kompletní realizace krbů. V našem sortimentu naleznete krbové vložky Jotul, krbové vložky Spartherm, krbové vložky Brunner, krbové vložky SCAN, teplovodní krbové vložky HOXTER s dotací Zelená úsporám, krbové vložky Aquador a krbové vložky Ferlux.


Kurišča HOXTER iz programa HAKA VODNI so zelo kvalitetna kurišča z namenom uporabe v ekstremnih pogojih, kot tudi za normalno uporabo. Odlikuje jih zelo visoka delovna temperatura, kar posledično zmanjšuje umazanijo stekla in zmanjšuje nastanka pepela. Variant s oceľovým výmenníkom s kupolou s redukciou. Na obrázku je zachyceno výsledné řešení.


Hoxter haka 63 51wa

Kvalitní teplovodní krbová vložka, která splňuje vysoké nároky na vysoký podíl teplovodního výkonu. O bezpečný provoz teplovodních krbových vložek HOXTER se stará vícestupňové zabezpečení. Při výpadku elektrické energie ochrání teplovodní výmě.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze