Automatický kotel na kusové dřevo

Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo, dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí. Kotle na tuhá paliva VIADRUS se vyznačují vysokou účinností a šetrností k životnímu prostředí. Na našich stránkách jsou kotle na tuhá paliva rozděleny na kotle s ručním přikládáním a na automatické kotle. Práce uživatele je pouze doplňování dřeva a vysypávání popelu. Kotle s možností spalování peletek lze připojit na automatický sací systém nebo šnekový dopravník, který bude ze skladu dodávat palivo sám.


Vitoflex 300-RF je automatický kotel na tuhá paliva pro dřevěné peletky, štěpky a třísky s maximálním obsahem vody procent. Kotel na dřevo s rotačním spalováním. Posuvný šnek plynule přivádí palivo na pohyblivý rošt kde dochází ke zplyňování. Stoupající hořlavé plyny jsou pomocí rotačního ventilátoru. Automatický kotel Florian Ignis je na uhlí, pelety a kusové dřevo.


ZÁRUKA, šíře 5m- nejmenší kotel na trhu. Kotle na dřevo pojmou kusové dřevo až do délky centimetrů, dále pak štípané dříví, dřevoštěpku, pelety nebo dřevěné brikety. Samostatnou kategorií jsou pak zplyňovací kotle na dřevo. Zplynovací kotel na dřevo - typ DCxxS(X) Ekologické zplynovací kotle na kusové dřevo. Jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle, nebo s použitím tlačného ventilátoru, který vhání spalovací vzduch do kotle.


Automatický kotel na kusové dřevo

Unikátnost spočívá především v termoizolační přikládací komoře se. Je určen k úspornému a ekologickému vytápění s minimálními nároky na obsluhu kotle a možností ovládání přes internet. Kombinovaný kotel na kusové dřevo , pelety a uhlí Predátor Kovarson. Jak vybrat kvalitní kotel na kusové dřevo , brikety a štěpku do objektu s nízkou tepelnou ztrátou? Důležitým parametrem pro výběr zplyňovacího kotle je jeho jmenovitý výkon.


Dvojnásobně to platí právě pro stavby v nízkoenergetickém standardu, kde je potřeba co možná nejmenší výkon kotle s co nejširším výkonovým. Výkon si kotel reguluje sám a to např. Je jednoduchý na provoz a údržbu. Přikládat se chodí mezi 2-dni. Komfortní poloautomatický provoz kotle, nízká spotřeba paliva, výhodná cena.


Kotle Viessmann na tuhá palivaPři zohlednění celkové investice je při současných cenách energií vytápění dřevem hospodárnou alternativou. Kotle na pevná paliva Viessmann se vyznačují vysokým stupněm účinnosti a nízkou spotřebou. Dále provádíme montáž podlahového topení, radiátorů, výstavbu komínů, montáže solárních systémů.


Hledáte správný kotel na kusové dřevo ? Jak zvolit kvalitní automatický kot. Podle paliva (resp. biomasy) rozeznáváme kotle na dřevěné pelety, brikety nebo kusové dřevo. Kotle na kusové dřevo , brikety, piliny a štěpku od společnosti BLAZE HARMONY nabízí unikátní řešení pro vytápění vašeho. Podle spalování paliva v kotli lze rozdělit kotle na ty, které disponují roštem na spalování pelet nebo briket a ty, ve kterých dochází ke zplyňování dřeva.


Automatický kotel na kusové dřevo

V domácnostech se obvykle využívají dva typy kotlů, a to kotel na. Je vhodný pro vytápění objektů jejichž náročnost na tepelný výkon nepřesahuje kW. Topný kotel na dřevo Vitoligno 250-F je vhodný pro štípané dřevo , dřevní pelety, dřevní štěpku, dřevěné brikety, zbytkové dřevo s hoblinami a kusové dřevo. Pouze štípané dřevo musí být vloženo ručně, jinak funguje kotel z větší části automaticky. Nádrž na pelety o objemu 2litrů.


Sestava kotle je plnohodnotným automatickým kotlem a není potřeba instalovat akumulační nádobu, po vyjmutí hořáku z vrchních dvířek kotle, získáte zplyňovací kotel s ručním přikládáním na kusové dřevo.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod