Zelena usporam zatepleni

Zelena usporam zatepleni

Kde a jak žádat o dotaci z Nové zelené úsporám. Od předběžného ověření nároku na dotaci, přes odborný posudek až po doložení realizace. V současné době je cena stavebních prací na historickém minimu a zároveň banky nabízejí spoustu speciálních úvěrových programů pro bytová družstva a společenství vlastníků s velmi nízkými úroky ve výši až , fixací na dlouhou dobu, nebo i na celou dobu splácení úvěru a nepožadují ručení nemovitostí, takže s bytovými jednotkami. Dotace Zelená úsporám a Kotlíkové dotace. Jsme tým odborníků, kteří se pohybují kolem dotací Zelená úsporám a Kotlíkových dotací od prvního spuštění těchto dotačních programů - již let a stále nás to baví :-).


Výši dotace na jednotlivou položku ovlivňuje míra zateplení konstrukcí a celkových dosažených úspor na vytápění. Do které kategorie spadnete a jaká bude celková výše dotace, Vám vyčíslíme. V následujících měsících nás čekají horké letní dny a noci. Dotační program Zelená úsporám je od 22. Specializujeme se na Vsetín a okolí, ale působíme i ve Zlíně, Vizovicích, Rožnově pod Radhoštěm, Valašském Meziříčí, Ostravě a dalších.


Naše odborné znalosti a kvalita práce jsou zárukou spolehlivosti. Jsme na trhu již několik let a máme za sebou desítky revitalizací budov a úspěšně provedených rekonstrukcí domů. Pro koho jsou dotace určeny?


Jaké jsou podmínky, které musí. Nová zelená úsporám - získání dotace na zateplení objektu. Zateplení domu a sklepa. Snížení energetické náročnosti domu o – získáte dotaci ve výši celkových nákladů. Co potřebujete vědět o dotacích a zateplení.


Při zateplování domů bývá vhodné vyměnit také okna. Jak čerpat dotace na zateplení v dnešní době a kolik peněz můžete. Zajímavé téma,taky hledám a čtu jestli bychom neměli na dotace taky nárok. Bohužel se v tom kolotoči ,,Zelená úsporám,, motám a. Program je nyní ještě dostupnější a jednodušší. Domácnosti si sáhnou až na miliard korun.


Zelena usporam zatepleni

Ministerstvo životního prostředí a Státní fond životního prostředí ČR 21. Zdarma k Vám dorazí technik, který Vám spočítá náklady na zateplení. Schůzka je vždy zdarma a nezávazná.


Vysvětlí Vám kroky nutné k získání dotace. Spočítá Vám orientační náklady na zateplení a vysvětlí Vám čím zateplit fasádu i kolik stojí zateplení fasády. Podporuje snižování energetické náročnosti obytných budov (komplexní nebo dílčí zateplení), výstavbu či nákup domů s velmi nízkou energetickou náročností, environmentálně šetrné způsoby vytápění a instalaci. Je možné čerpat na: zateplení obálky výměnu oken zvýšení povrchové teploty podlahy Jestliže chcete na dotaci dosáhnout, pomůžeme Vám s vyřizováním formalit.


Zpracujeme potřebné posudky, projekty a zajistíme komunikaci s Fondem životního prostředí ČR. Vztahuje se na zateplení, fotovoltaiku, stará kamna nebo stínění. Vypracujeme pro vás projekt, kalkulaci, vyřídíme za vás žádost o dotaci a pochopitelně zajistíme i realizaci zateplení domu, výměny oken či zateplení a hydroizolaci plochých střech. V lednu vyhlásí již třetí vlnu kotlíkových dotací.


Upravena byla i lhůta pro revize kotlů, která je nově tříletá. Vstupní konzultace - zdarma. Společně probereme Váš záměr a najdeme cestu, kterou se budeme ubírat.


Zelena usporam zatepleni

Pokud hledáte spolehlivou firmu a skutečné odborníky na zateplení Vašeho domu, obraťte se na nás a získejte své úspory nazpět! Efektivní využití zdrojů energie.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod