Moderni kamna

Moderní kachlová kamna si zákazníci velmi často pletou s krbem. V naší nabídce naleznete široký sortiment šamotových topenišť. Existují topeniště s rovnými.


Moderni kamna

Jejich velká prosklená dvířka poskytují nádherný pohled na tančící plameny. Tento e-shop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto e-shopu s tím souhlasíte.


Dávno jsou pryč doby, kdy krbová kamna plnila především jejich primární funkci, a tou je vytápění. Požadavky zákazníků jsou dnes výrazně vyšší. Proto výrobci krbových kamen každoročně přichází s nabídkou moderních krbových kamen, u nichž je jedním z kritérií od samotného návrhu kamen až po jejich výrobu především jejich vzhled. Toto samo o sobě je zárukou, že náš tým je složen z odborníků na slovo vzatých. Praxi jsme získali v Německu u známého kamnáře Petra Hagemanna.


Moderni kamna

Prohlédněte si naše realizace kachlových kamen. Již název napovídá, že se jedná o sloupová kachlová kamna , která svým moderním vzhledem doplní váš prostor o zajímavý prvek. Velmi často se používají spíše světlejší glazury s nerezovými doplňky nebo naopak velkoplošná keramika v různých odstínech. Moderní kuchyňská kamna na dřevo s možností zabudování do kuchyňské linky. Vzhled kamen si můžete zvolit – nerez, barva, kachle, štuk, umístění trouby, prosklená či plná dvířka s dekorem nebo bez.


Projekce, výroba a montáže krbů, kachlových kamen, grilů a ohnišť do interiérů, na zahrady, terasy a pergoly. Ke každé zakázce přistupujeme individuálně podle požadavků zákazníka, snažíme se o vča. Kachlová kamna a krby jsou ideální pro ty, kdo hledí do budoucnosti. V našem kamnářství pro vás rádi postavíme interiérová kachlová kamna , kachlový sporák nebo krb na míru Vašim požadavkům.


Výstupy manufaktury nejsou obyčejná kamna , ale umělecká díla. Propojujeme tradiční postupy s nejmodernějšími technologiemi. Navrhujeme, vyrábíme a opravujeme špičková kachlová kamna. Krbová kamna v moderním, nadčasovém designu. Předností těchto krbových kamen je jejich úsporný a maximálně ekologický provoz.


Kamna jsou vyráběna z kvalitní litiny. Tyto akumulačních krbová kamna se vyznačují jemným skandinávským designem a maximální dobou tepelného výkonu díky dvouplášťové konstrukci. Kámen Tulikivi, ze kterého je vyrobeno srdce krbových kamen, dlouhodobě uchovává teplo a následně ho efektivně sálá přes vnější plášť. Vnější plášť může být vyroben ze speciální keramické hmoty s designovým 3D.


Moderní, luxusní a designové krby jsou naše vášeň. S kachlovými kamny si volíte chytrou investici pro její návratost. Již brzy tu opět budou zimní měsíce a vy přemýšlíte, jak se budete moci zahřát?


Pořiďte si do místností kamna nebo přímotopy, u kterých se budete moci s celou rodinou krásně zahřát. Dobrý den, firmu s klidem doporučím. Jedině co mohu uvést jako zápor je delší čekací lhůta v mém případě cca měsíce.


Moderni kamna

Práce odvedena precizně a po ukončení práce čisto.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze