Stolní krby na biolíh

Fungují na základě spalování bio lihu, který je ekologický. Další nespornou výhodou je to, že nepřináší žádné splodiny či kouř. Stolní biokrby vyrábíme v různých materiálech.


Palivo má rostlinný základ. Proto si stolní biokrb můžete postavit i do koupelny, ložnice nebo kanceláře.

Jen si to představte, pohodlně se uvelebíte se vaně a plamen z našeho. Chcete mít doma atmosféru jako z romantického filmu? Pro malé domácnosti jsou ideální volbou stolní biokrby. Díky široké nabídce různých typů si mezi nimi můžete vybrat takový, které přesně doladí styl vaší domácnosti. Moderní lihový krb můžete bez obav používat v interiéru, ale stolní modely dodají atmosféru i party či.


Tento biolíh je upraven tak, aby hořel krásným, přirozeně žlutým. Moderní design, kterým se stolní bio krby vyznačují, z nich dělá vhodný a originální doplněk Vašeho bytu či domu. Biokrby - nabídka moderních krbů na biolíh Líbí se vám krby a rádi byste měli doma také vlastní krb?

Máte problémy s komínem a odvodem spalin z krbu či bydlíte v bytě, kam není možné komín instalovat vůbec? I vy můžete nyní okusit nezaměnitelnou atmosféru, kterou u vás doma vykouzlí otevřený. Krby na Bio palivo levně. Tyto Bio- krby Vám poskytnou nejen optické potěšení ze živého ohně, ale Váš domov doslova i proteplí. Naše bio krby znáte z Jak se staví sen ! Biokrby nepotřebují komín a fungují jako skvělá dekorace.


Rozlišujeme u něj kapacitu biolihu, nebo dobu hoření. Bio krby také topí, ale bez špíny a sazí. Na základě parametrů, testů a uživatelských zkušeností jsme připravili výběr zahrnující nejlepší biokrby a jejich recenze. Nejlepší krby na biolíh (biokrby) – TOP 6. Zadejte Váš e-mail a přihlašovací údaje Vám budou zaslány na Vaši e-mailovou adresu zadanou při registraci. Krb do bytu na biolíh nepotřebuje komín, a tak je možné postavit jej kdekoli v interiéru či exteriéru.


Intenzita hoření se dá snadno regulovat a oheň se dá kdykoliv zhasnout. Ale nevzniká žádný popel, špína ani saze. Druhy a umístění krbu na biolíh.


Biolíh umožňuje čisté spalování. Nepotřebujete k tomu žádné povolení, kominíka ani žádného jiného specialistu.

Za zhruba deset patnáct minut můžete krb na biolíh přenést z obýváku třeba do ložnice a pozorovat plameny z postele. Nebo si ho postavit na terasu či do zimní zahrady. TRISTAR kamna na biolíh 34x17x16cm stolní. Bezkomínové krby - biokrby na stěnu i volně stojící bio krby s ostěním. Výkon jednotlivých biokrbů je dán typem a počtem hořáků, je uveden u každého produktu.


Pro ty, co milují praskání dřeva a sálavé teplo, máme v naší nabídce také velký výběr krbových kamen a krbových vložek. Rozměr: 25cm x 28cm x 21cm Součástí výrobku jsou i dekor. Specializujeme se na biokrby ( krby na biolíh ). Naše krby spalují speciální bio-alkohol.


Prohlédněte si naše reference. Při hoření nevzniká žádný zápach.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod