Prodám olovo

Vrchní obal „zlacený“ magnetický kov, vnitřek pravděpodobně olovo , celková váha 75kg. Tři úchyty na vrchu koule pro zavěšení, dole šroubek pro montáž. Výška elipsy 12cm, průměr na obvodu 15cm. Cenu 300Kč, plus doprava. Olova jsou barvena barvou přímo určenou na rybářské olovo a poté očištěna tak, aby olůvko a obratlík správně plnili svou funkci.


Vytvořte si hlídacího psa, který za vás bude hlídat nové nabídky pro vaše vyhledávání.

V sekci Hlídací psi lze prohlížet souhrn novinek z vašich hledání, nebo si nastavit zasílaní novinek mailem. Mentolovo konopná chladivá mast je zase výborná k uvolně. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Množství není nijak omezené, cena uvedena u každého olůvka na obrázku. Sadou se myslí sestava všech gra.


Bruska slouží pro práci především se dřevem, ale i kovem a plastem.

Systém automatické kontroly otáček (Power Control System) brání poškození broušeného povrchu. Má vynikající odolnost vůči korozi a některým chemickým látkám, především proti kyselině sírové, čehož se využívá při výrobě akumulátorových baterií, opláštění kabelů, výrobě trubek a plechů pro chemický průmysl. Tloušťka řezaného materiálu mm. Zcela nový stroj, nepoužitý jen vybalený.


Největší nabídka forem v ČR a SK. Malé zátěže mají hmotnost kg až kg, větší prohnuté do kg. Nabízím na Aukru olovo , je toho 1kila, jestli mate zájem. W 3f bezkartacovy, velikost auta jako Smart ale podstatne vetsi kufr, idealni do mesta, dojezd dle baterii, nabijeni 230V, bez koroze, plastova karoserie, trubkovy ram, garazovany. Vítejte na stránkách společnosti Kovex, Společnost Kovex je obchodním zastoupením Kovohutí Příbram a. Bantamové kola nesjetá, nová duše.


Včetně nosné desky, ložná plocha 8x 720. Inzerát byl odebran z oblíbených. Prodám zachovalou plně funkčí 2kolovou kárku. Ostatní - Vanocni olovo bazar.


Rybářská inzerce - nákup prodej výměna. Osobni predani v Teplicich. Prodam zachovaly vojensky opasek. Postou po platbe predem na ucet. Průměr kol 600mm, korba 820x700mmm.

Dopravu zařizuje kupující. Dále 3-dílnou sadu zcela nových ocelových matric včetne držáku, vše pro LEE Turret. Domluva na ceně, případně výměna za něco jiného možná.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze