Krbová kamna filex h

Krbová kamna filex h

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Krbová kamna Filex jsou na trhu v různých modifikacích již více než roků. Stále mají svoje zákazníky pro velmi rychlou akceleraci topení (horní deska a boky jsou z litiny, která velmi dobře přenáší teplo), U těchto komen si můžete sami vyměnit. Malá smaltovaná krbová kamna pro kouřovod 1mm.


Krbová kamna filex h

Kamna mají varnou plotnu, která umožňuje ohřív. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Kamna Filex Filex - H smalt černá je možné použít pro spalování dřeva i hnědouhelných briket. Kamna jsou vybavena zadním vývodem o průměru 1mm. Výkon kamen je kW, účinnost , průměr kouřovodu DN1mm – dozadu.


Ideální kamna na chatu a chalupu. Malá univerzální kamna typu FILEX se smaltovaným povrchem v barvě černé. Smaltovaný povrch se velmi snadno udržuje běžnými čistícími prostředky. Slouží na vytápění obytných místností a přilehlých prostor.


Krbová kamna filex h

Můžete je použít i jako hlavní topidlo. Přikládací, popelníkové dveře a horní plotna s rámem jsou. Zejména se s nimi setkáme u chatařů a chalupářů.


Kamna Filex H - retro jednoplášťová krbová kamna s litinovými díly na palivové dřevo a hnědouhelné brikety jsou schopná vytopit nejen pokoj, ve kterém jsou umístěna, ale i další přilehlé místnosti. Kamna THORMA FILEX H patří k tomu nejlevnějšímu, co je v této kategorii na trhu k dispozici. Tento fakt však neznamená, že by se jednalo o chudého příbuzného ostatních modelů. Hlavním kladem je především vysoká účinnost hoření, která dosahuje více než. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Krbová kamna filex h

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Z nich vytopí prostor velikosti až 1m3. Tyto kamna jsou určená ke spalování zejména tuhých paliv, jako je dřevo, dřevěné a hnědouhelné brikety.


Kamna se svým výkonem a výškou hodí spíše do chat k vytápění přilehlých prostor, ale můžeme je použít i jako. Přijďte si vybrat krbová kamna a sporáky Thorma. Rajmová Dobrý den, máme zájem o kamna Filex H. Dovézt bychom je potřebovali ale pouze o sobotách.


Dobrý den, na sobotu se je možné domluvit,ale záleží na tom, kam by jsme kamna vezli. Kamna smaltovaná FILEX FILEX - H SMALT ČERNÁ s možností vaření. Jednoplášťová krbová kamna jsou tou pravou volbou pro chataře, chalupáře. Oblíbená jsou i pro svůj malý rozměr.


Těmino kamny se topí již více jak let. Nejmodernější teplovodní kamna , splňující nároky i těch nejnáročnějších zákazníků. Vysoce efektivní a ekologicky šetrná. Technologie sekundárního spalování s účinností přesahující. Topeniště kamen je obložené šamotem, litinový rošt, popelník.


Thorma FILEX - H smalt černá - krbová kamna.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod