Dubové brikety

Dubové brikety

Lisované brikety RUF, někdy také nazývané pilinové brikety , lze právem považovat za palivo budoucnosti, jelikož biomasy (resp. dřeva) vyroste víc, než se spotřebuje. V porovnání například s fosilními palivy vám levné brikety z tvrdého dřeva mohou uspořit. Predaj dubovo-bukové tehly EXTRA tvrdé.


EKO brikety z hoblín dubového a bukového dreva. Kvalitné drevo ako jediná surovina - bez chemických prísad a lepidla! Slevy při odběru nad 10ks palet najednou.


Pro obchodníky a velkoodběry seper ceny a doprava ZDARMA ! Manipulácia s briketami je ľahká a. Dubové brikety Ponúkame na predaj dubové brikety :min. Dubové hobliny,sú komprimované pomocou najmodernejších technológii,pod vysokým tlakom bez akýchkoľvek prídavkov a pri zachovaní tej samej kvality dubového dreva. Zabýváme se prodejem dřevěných briket a pelet.


Dubové brikety

Lisováné pod velkým tlakem- brikety jsou tvrdé nelámou se,dlouhá doba hoření a vysoká výhřevnost. Mnoho spokojených zákazníku! Možnost prodat pár balíků na vyzkoušení. Dubové , jelšové a javorové brikety dodajú silnú a výraznú chuť, ktorá sa hodí najmä na údenie morských plodov, šunky či slaniny. Silnejšiu a výraznejšiu chuť má mesquite - (ker rodu prosopis) a orech, tieto brikety sú vhodné na údenie hovädzieho a bravčového mäsa.


Dubové řezivo pro truhlářské použití se vyrábí z dřevní hmoty pokácené v době vegetačního klidu. Válcové brikety z dubového dřeva s dlouhou dobou hoření. Materiál je sušen tak, aby si dřevo uchovalo všechny přirozené vlastnosti. Dub je mezi truhláři velmi oblíbený pro vysokou tvrdost a odolnost vůči škůdcům. Dřevěné brikety jsou vyrobeny z čistých suchých hoblovaček z tvrdého dobového dřeva.


Tyto dřevěné brikety jsou speciálně lisovány za tepla, bez jakéhokoliv pojiva či jiných škodlivých látek, pod vysokým tlakem do tvaru válce. Brik Night 5kg Nočné kôrové brikety kg. Konečnú cenu zistíte po zadaní PSČ v objednávke. Vysoce kvalitní dřevní hmota bez pojiv a příměsí, v kombinaci s vysokým tlakem při lisování zaručuje jejich vysokou výhřevnost, udržení si svého tvaru při manipulaci a dlouhou dobu hoření. Brikety RUF jsou vyráběny lisováním dubových pilin.


Hranatý tvar pak usnadňuje manipulaci s nimi a snižuje nároky na skladovací. Bezkonkurenčná kvalita bez prímesí a lepidiel. Vlhkosť Eco-certifikát SGS. Dřevěné válcové brikety HARD EXTRA, dubové , 8kg Dřevěné válcové brikety nejvyšší jakosti HARD EXTRA se vyznačují extrémním slisováním, které v kombinaci s jemnou frakcí velmi kvalitní dřevní hmoty (1 dub), prodlužují briketám dobu hoření a žhnutí na maximum.


Dubové brikety

Vyrobeno z pilin a hoblin dubového dřeva (Cena za 10kg 5 Kč). Při odběru sklad Mělník platba pouze v hotovosti. Maloobchodný predaj na predajni: ul. DUBOVÉ brikety - RUF HARD - EXTRA TOP KVALITA. Rozvoz při nákupu nad tun do 150km zcela zdarma.


Akční ceny zdělíme po telefonu. Množstevní slevy, zákaznické karty se slevami pro stálé zákazníky. Lisované dřevěné bukové a dubové brikety různých tvarů - hranol s dírou, kulaté s dírou, válcové nebo ve tvaru cihly - vyráběné na rakouským lisech PINI KEY a německých lisech RUF - Hard.


Dubové brikety

Dle potřeby zajistíme dopravu a složení na místo určení. Dle druhu briket je hmotnost palety 9kg, 1. K paletovým objednávkách je účtován poplatek 1Kč vč. Jvo v okrese Svitavy, cena 70Kč, od Prodej DUBOVÝCH BRIKET a odřezků na Sbazar. PE pytel 15kg za 7-Kč, Nabídka množstevní SLEVY.


Používáme palety těchto.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod