Dřevěné pelety

Co jsou dřevěné peletky? Pelety Hluboká nad Vltavou. Dřevěné pelety , které zavážíme. Při jejich spalování vzniká malé množství kouře bez škodlivých plynů. Třída Ase používá ve větších kotlích a při jejím spalování vzniká víc popela.


Spolehlivý dodavatel kvalitních dřevěných pelet Martin Kohut. Lisované topné pelety jsou moderním, plně ekologickým palivem. Kvalitní certifikované dřevěné pelety EN plus Ao průměru mm.


Nabízíme kvalitní dřevěné pelety ze smrku nebo borovice za bezkonkurenční ceny. Obvykle ve formě válečků o průměru 6mm a typické délce v rozmezí mezi 5mm až 30mm. V návaznosti na to jsme dokázali zvýšit kvalitu námi prodávaných pelet tříděním a úpravou používané dřevní drtě ještě před samotným slisováním do tvaru pelety. Nepřeprodáváme pouze nejlevnější pelety pochybného složení a kvality.


Dřevěné pelety

Přírodní palivo z čisté dřevní hmoty, vyrobeno bez pojiv. Jsou vhodné do všech kotlů a krbů, které jsou určené pro spalování pelet. Doprava pouze autem s ještěrkou. Doručení probíhá autem, které je vybaveno vlastním vysokozdvižným vozíkem.


Auto zůstane stát tam, kde to. Naše dřevěné pelety jsou vyráběny z certifikované čisté výrobní suroviny a neobsahují absolutně žádná pojiva. V dřevěných peletách PREMIUM PELLETS tak najdete pouze speciálně lisované dřevěné smrkové piliny bez kůry. Obsahují jen velmi málo vody (max. ), minimálně popelovin (max. ). Naše pelety jsou ryze ekologické a velmi ekonomické topivo.


Dřevěné pelety

Pruměr je 6mm,délka je až 30mm. Je to palivo přírodního původu s vysokou výhřevností,nízkým obsahem popelovin a vody. Pro výrobu pelet jsou optimální především čisté smrkové piliny. Jsme specialisté na prodej prvotřídních briket a pelet.


Objednané zboží doručíme přímo k Vám Zdarma. Podívejte se na naši Mapu rozvozu. Mezi klíčové parametry dřevěných pelety patří jistě popelnatost, výhřevnost a vlhkost. Vyrábíme a prodáváme pelety na topení s vysokou výhřevností.


Naše topné pelety Premium u nás nakoupíte v balení na paletách. Na výběr máte balení bez dopravy, kdy nabízíme přímý odběr pelet na naši firmě. Pokud si chcete nechat pelety dovézt, nabízíme méně rozměrné balení palety, kdy je celkový. Vhodné do plně automatických peletových kotlů. Prodej kvalitních pelet.


Vyznačují se především vysok. Dřevní pelety Camellot jsou pelety s certifikací ENplus Aa průměrem mm. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Tyto dřevní pelety Ase vyznačují kvalitním slisováním, nízkou popelnatostí a malým otěrem.


Použitou surovinou k výrobě těchto pelet je čistá odkorněná borovicová pilina, která zaručuje výbornou výhřevnost. Dobře se skladují a snadno se s nimi manipuluje. Vyrábějí se slisováním zbytků po dřevovýrobě do tvaru válečků o velikosti cca cm.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze