Klimatizace net

Více než dvě desetiletí se věnujeme návrhu, prodeji, realizaci a servisu chladících, klimatizačních zařízení a tepelných čerpadel. Vám zpříjemní bydlení i podnikání. Vážení zákazníci a obchodní partneři, Vzhledem k. A-Z Chlazení - poznejte nás blíže. Klimatizační jednotka SPLIT.


Klimatizace net

Jedná se o anglický výraz dělené klimatizační jednotky. SPLIT se skládá z vnitřní a venkovní klimatizační jednotky, které jsou mezi sebou spojeny technologickým vedením (vnější a vnitřní jednotka jsou propojeny potrubím chladiva včetně kaučukové izolace a komunikačním kabelem). SEO rating for klimatizace. On-page Analysis, Page Structure, Backlinks, Competitors and Similar Websites. Nástěnné klimatizace se liší svými funkcemi.


Servis klimatizace je důležitý, obzvláště z hlediska těchto tří bodů:. Zvýšená účinnost systému Pravidelná údržba, jejíž součástí je i kontrola a čištění včetně nejvhodnějšího nastavení, může velice pomoci k tomu, že vaše klimatizační jednotka bude pracovat účinněji. Kompletní řešení od návrhu až po instalaci, včetně servisu.


Klimatizace net

Internetový predaj - klimatizácie, čističky vzduchu, chladenie, výčapy, biela technika, zvlhčovače vzduchu, ventilátory. Díky důrazu na kvalitu všech nabízených výrobků, můžeme nabídnout prvotřídní zboží a spolehlivost. Naší základní filosofií je přinášet kvalitu a pohodlí do života všech obyvatel.


Záruční i pozáruční servis klimatizace. Dodáváme a zajišťujeme servis klimatizací od značek klimatizace DAIKIN, klimatizace TOSHIBA, klimatizace HITACHI, klimatizace LG, klimatizace SINCLAIR, klimatizace FUJITSU, klimatizace MITSUBISHI, klimatizace ETA, klimatizace PANASONIC a řady dalších značek klimatizací. Nabízíme hlavně projekční práce v oblasti klimatizační techniky a vzduchotechniky. Realizujeme tyto služby. Spare parts management : software for the creation of spare parts catalogue, sales catalogue, electronic parts catalogs and spare parts, consultation over the web and cd-rom and paper and microfiche, management of the order of store and discounts, stock, order aknowledgment, exploded drawings, service bulletins, manual working.


Společně s prověřenými dodavateli a kvalitními výrobky řešíme Vaše požadavky za rozumnou cenu. Daikin nástěnná jednotka SkyAir FAQ-C Tyto nástěnné jednotky s vysokým výkonem jsou vhodné pro malé komerční aplikace. Jednotka FHQ-C je také vhodná pro profesionální použití v serverovnách s provozem chlazení do -15°C venkovní teploty a nebo místech kde je nutná více než běžná délka CU propojovací trasy, a to až 90m délky a převýšení 30m.


V oblasti klimatizace nám můžete důvěřovat, patříme totiž do programu Home C°mfort Expert od společnosti Daikin, s nejvyšší možnou kvalifikací pro ČR. Jedinečné benefity pro vás: Máte jistotu nejlepších služeb a servisu v řešení vašich individuálních potřeb. Pod záštitou kvality Daikin dostanete při realizaci. Naše firma KLIMATIZACE ZLÍN se zabývá projekcí, dodávkou a montáží klimatizací a chladících zařízení již více než let.


Klimatizace net

Mezi naše klienty můžeme zařadit jak běžného spotřebitele (kanceláře, obchody, restaurace, domácnosti), tak i zákazníky požadující náročnější klimatizační podmínky (laboratoře, serverovny, elektrorozvodny). Poloautomatická klimatizace totiž udržuje navolenou teplotu v kabině. Vy si pak už jako u manuální klimatizace ručně nastavujete jen otáčky ventilátoru a směr proudění vzduchu. Termická měření a simulace. Máme více jak let zkušeností.


Komplexní řešení od projektu po realizaci a servis. Využíváme nejnovější techniku a technologie. Jejich elegantní provedení, nízká hlučnost a vysoká účinnost zpříjemňují horké letní dny a zefektivňují Vaši pracovní nebo domácí činnost.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní služby v oboru vzduchotechniky, rekuperace, klimatizace a MaR.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod