Bazar plynový sporák

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Použitý roky, v dobrém stavu, plně funkční. Dom a záhrada - Plynový sporák bazár. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Dům a zahrada - Plynový sporák bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Stroje - Plynový sporák bazar. MORA zachovali a ma elektricku iskru na zapalovanie horakou. A este mam na predaj Video na dialkove ovladanie zn.


Akurat zničoho nič pri pozerany prestal ist zvuk. Kategória Sporáky - bazár. Podívejte se na plynové sporáky s dlouholetou tradicí. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Elektro - Plynovy sporak bazar. Vhodný do gastro zařízení typu restaurace, jídelny, vývařovny, bufety, občerstvení, hotely, penziony, fast foo závodní, firemní a podnikové stravování, potra. Možno přidat odsavač par Elica Spot IX 120. Inzerát Plynový sporák Mora v okrese Hlavní město Praha, cena 390Kč, od Dan Horák na Sbazar. Tři ložnice centrálně kuchyň ( lednice, sporák plynový s garilem ,karma na ohřev vody) obývák s rozkládací sedačku, v kuchyni a obýváku zvýšený strop, plynový krbe, záchod zvlášť od koupelny se sprchou.


Popis: Po prodeji bytu mi zbyl tento sporák , je v pěkném stavu a já pro něj nemám využití. Prodám sezónní mobilheim 12x m. Sporák je plně funkční, rozměry ve fotografiích. Vhodné do restaurací, vývařoven a jiných gastro podniků Osobní odběr po telefonické dohodě. Predám kombinovaný volne stojací sporák Gorenje bielej farby. Sporák plne funkčný len na bočnej strane drobné škrabance (foto).


Bazar plynový sporák

Predávam z dôvodu rekonštrukcie domu. Kompletně vybavená Linka v bíle barve s kamenným povrchem, kuchyň je pár let stará takže skoro novy stav, vč všech protřebič kombi trouba, plynový sporák , lednice, odsavač paru, vestavná myčka vše od kvalitne značky Pelgrim, dřez,baterie. Sleva na libovolnou sestavu při koupi kusů THERMA.


Nabízím k prodeji sklokeramický sporák s horkovzdušnou troubou. Spotřebiče jsou důkladně odzkoušené a vyčištěné. Na všechny spotřebiče je záruka měsícu a pozáruční servis za rozumné ceny.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod