Kanadske sruby tabor

Pro roubenky jsou to lepené hranoly a cedr, pro sruby dřevo těžené ve vysokých nadmořských výškách. Kvalita je pro nás na prvním místě. Sruby stavíme po celé ČR. Free Shipping Available.


Kanadske sruby tabor

Find great deals on eBay for sikkens and sikkens cetol filter plus. Už jsme se dlouho neozvali s novými fotografiemi ze staveb. Ale je to tím, že stavíme co to dá, abychom ještě využili pěkné počasí. Ale již brzy vložíme nějaké fotky z realizací. Spustili jsme pro Vás nové webové stránky.


Vážení zákazníci, připravili jsme pro Vás nové webové stránky, které mají za cíl zjednodušit Vám hledání informací o našich stavbách a usnadnit Vám tak proces výstavby Vašeho srubu, roubenky či dřevostavby! Naše sruby a roubenky slouží jako rodinné domy, rekreační a komerční objekty. Dodáváme hrubé stavby, stavby na klíč. Nabízíme projekt zdarma v rámci stavby. Jako novinku nabízíme nízkoenergetické dřevostavby.


Aktuální katalog firem v kategorii kanadské sruby. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Přednosti našich srubů a roubenek: Vysoká laťka při výběru zimní těžby dřeva pro sruby a roubenky. Naší filozofií je co nejširší používání masivních dřevěných prvků v lidském prostředí. Dřevo je totiž trvale obnovitelná přírodní surovina.


Cílem společnosti je stavět pro Vás, naše zákazníky sruby a roubenky, které splní Vaše požadavky na moderní rodinné bydlení. Jedná se o menší klasický srubový dům s velkou, částečně zastřešenou terasou. KANADSKÉ SRUBY TÁBOR s. V přízemí se nachází uzavřené zádveří s WC a koupelnou, dále pak obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem. Kromě srubových skeletů a hrubých staveb stavíme i sruby na klíč. Stavíme kanadské sruby z masívu.


Kanadske sruby tabor

Budujeme dřevěné sruby nejstarším a zároveň nejpoctivějším způsobem tzv. Jednotlivé díly se hrubě opracují a následně formují podle předem zvoleného návrhu. Takto se sruby většinou připraví ještě ve výrobně. Zveme Vás k příjemné rekreaci do chaty u vody na břehu Hněvkovické přehrady. V klidné jihočeské přírodě budete mít ideální podmínky pro odpočinek, koupání a houbaření v okolních lesích.


Krytý přístup do objektu zajišťuje prostorná terasa, která slouží i ke klidnému posezení venku. Z terasy vstoupíme do obývací místnosti s jídelním a kuchyňským koutem. Centrem této místnosti je krb. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.


Kanadske sruby tabor

Zima strávená u krbu ve srubu voní romantikou a divočinou. Tradiční sruby , které znáte ze severských zemí, můžete mít i Vy. Nechte siu postavit srub na klíč tradiční metoudou výstavby srubu nebo využijte nových technologií ve stavbách nízkoenergetických domů.


Tesařství, pokrývačství a klempířství v Táboře a okolí.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze