Kamna za odvoz praha

Kamna za odvoz praha

Daruji za odvoz starší kamna. Uvnitř odpadlý šamot, pro užívání by to chtělo pár menších úprav. Praha před minutami. Vhodné třeba na vyrovnání terénu.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Mám dva kusy akumulaček daruji pouze jako komplet, větší 8KW (parametry na štítku viz. foto) menší jsou cca poloviční. Před převozem, funkční.


Inzerát ZA ODVOZ : Vamberecká kamna 3kw s keram. Popis: 2KG váha TJ odnos minimálně ve lidech s popruhy ! Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů v kategorii Kotle, kamna , krby, topení a příslušenství: za odvoz. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Dobrý den, nemá někdo zájem za odvoz vymontovana stará okna a dřevo co bylo kolem ? Nevím zda by to mělo nějaké využití ale třeba.


Kamna za odvoz praha

Jedna skříň s policemi, druhá s věšákem. Velmi zachovalé, nekuřácká domácnost. Do neděle musí být pryč, nebo je odvezu na sběrák (což by byla škoda, někomu určitě ještě dobře poslouží).


Rozebraná kachlová kamna přenechám za odvoz. Automatický kotel na tuhá Dakon FB automat 30W nový, nepoužitý, plná záruka, Česká výroba, kvalitní a robustní konstru. Harmonie-stylová italská móda. Oblečení (značka) Skrz. Web o místních atrakcích a cestování.


Nedávný příspěvek stránky. Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a vy. Zapomněli jste přístup k účtu?


Dobrý den, daruji za odvoz velkou těžkou pneumatiku z těžkého nákladního automobilu vhodnou např na crossfit. Na místě lze i očistit. Věnuji starší kachlová kamna tomu, kdo je rozebere a odveze.


Kamna za odvoz praha

Kachlová kamna mají novou troubu na pečení, nádobu na ohřev vody (tu je třeba vymněnit, neboť protéká), litinové pláty, kde je možné vařit. Sirka prvniho dilu sedacky 125cm, hloubka 9 rohovy dil 90x90. Pohovku a kreslo je mozno mit oddelene, jsou zakoncene latkou v horni casti. Nabízím krbová kamna na dřevo, zadní kouřovod průměr 1mm.


V minulosti jsme je příliš roztopili, až žárem praskly obkladačky, což je pouze estetická, opravitelná vada, funkci nevadí. Kamna jsou funkční, plně poslouží. Kč, lze vyzvednout v Nymburku nebo v Praze. Starší kuchyňská linka na chatu s nerez dřezem, odkapávačem a baterií za 50- Kč, elektrická trouba s plotýnkami za 50- Kč, nádobí talíře a hrnky za 10- Kč, baro.


Hledám funkční lednici za odvoz pro maminku na vozíku se dvěma dětmi. Drobné ruční nářadí na kov, kůži, textil. Prohlédněte si aktuální inzeráty za odvoz v kategorii Stavba, zahrada, bydlení.


Bazar a inzerce zdarma. Získejte ty nejlepší inzertní nabídky pro Levne Za Odvoz v Czech Parta mladých studentů shání na svůj byt levný nábytek za odvoz. Jedná se o cca 18ks křídel rozměrů cca 600. Za odvoz daruji zasklená dřevěná křídla špaletových oken. Aukro Dům a zahrada Zvířata Teraristika Chovatelské potře.


Skříně a komody Dám starší skříně v dobrém stavu za odvoz.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze