Elektrický pasírovač

Elektrický pasírovač

Praktický elektrický pasírovač s jednoduchým ovládáním. Je to jediný pasírovač schopný oddělit dužinu od semen a šlupky. S nízkou hmotností a malými rozměry je odolný proti nárazům a teplu a je snadno. Nizká hmotnosť a malé rozmery, odoln. Pasírovač -na pasírovanie pretlakov, krémových polievok,.


Pokud jste nalezli akční cenu u konkurenčního obchodu a. Přizpůsobí se všem hrncům- SS disky: malé. V príslušenství najdete disky s malými. Určený na jednoduché a rýchle pasírovanie zeleniny a ovocia, vynikajúci najmä na prípravu paradajkových, zemiakových, zeleninových a ovocných pretlakov a pyré. Lehce se čistí a velice jednoduše se mění kotouče. Lze mýt v myčce nádobí.


Sada obsahuje: extra jemné na omáčky a želé jemné na omáčky a želé střední na zelen. ARIETE ELEKTRICKÝ PASÍROVAČ , ORANŽOVÝ. Sambonet Paderno Industrie s. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Elektrický pasírovač

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Elektrický pasírovač pro výrobu domácích omáček, polévek, kaší nebo pasírování zeleniny. Odolný proti nárazom a teplu s jednoduchou obsluhu a nenáročným umytím po použití. Tomgast asírka na hrnec cm.


Elektrický pasírovač

K pasírovači obdržíte nerezové disky s různě velkými otvory a nerezovou čepel s dvojitým rotačním pohybem. Ariete ART 2se přizpůsobí všem vašim hrncům a oddělí dužinu od semen a šlupky. LOUIS TELLIER mm síto k profesionálnímu pasírovači M500. Ponorný elektrický mixér s. Set mlynček na soľ a korenie so. Mlynček na korenie s medenou.


Luskáč MAGIC na orechy s. Odšťavňovač PORTOFINO - Cilio. Kávová kapsle Cremesso Caffé. Aktuálne otváracie hodiny v kontaktoch. E-SHOP V PLNEJ PREVÁDZKE.


Elektrický pasírovač

Objednajte si tovar a doručíme ho až k vám domov. Alebo si vyzdvihnite tovar v našich predajniach Bratislava Vajnoria, Trenčín, Nitra, Prievidza, Žilina, Martin, Ružomberok, Košice, Popra Prešov.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod